lipsa buton usa, nu are buton
![]() ![]() ![]() |
lipsa buton usa, nu are buton
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
inseamna ca nu are buton daca are dop
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
dar pe dreapta spate ai?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da am pe dreapta
am observat recent cind era sa plec cu ea deschisa am ramas surprins la o masina noua , vreau sa stiu ca daca e sa ii pun pe cei din service sa il puna ca masina este in garantie inca 2 ani jumatate This post has been edited by bygy007: 4 Oct 2009, 23:59 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sari pe ei si cere-le explicatii... cum se alege la ei ordinea economiei? aleator sau dupa un plan?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
S-au mai vazut cazuri de erori de montaj, si probabil au sa se mai vada. In cazul de fata probabil ca nea Vasile care monta pe stanga stia ca echipeaza un Logan, iar nea Gheorghe, pe dreapta, avea in hartii Laureate. In fine, vezi ce-ti mai lipseste de prin masina, conform fisei de echipare...
On topic: da un mail si la Vocea Clientului, si ia-i un pic la misto, asa, finut... |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar trebui sa ai.
Eu la Preferance nu am pe spate la nici o usa. Am vrut sa le pun cand am montat alarma, dar aia nu aveau decat unul singur prin magazia lor si m-am lasat pagubas. Erau si cam scumpe daca nu ma insel. Suna la vocea clientului. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi daca ai cablajul. Ridici bancheta si ai o fereastra de vizitare.
Daca ai cablajul, e simplu, trebuie buton. Daca vrei sa te certi cu aia pe la Dacia bine, daca nu in Autovit sunt gramezi de butoane din alea, la maxim 10 lei. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Avand in vedere ca vanzatorul nu si-a respectat obligatiile contractuale (ai cumparat altceva decat ti s-a promis), problema e a lor.
Suna la VC, apoi mergi in service-ul recomandat. Ar trebui sa-ti faca o verificare amanuntita. Nu trebuie sa te certi, daca dreptatea e de partea ta ei sunt saritori. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:09 |