Vi se pare normal?
![]() ![]() ![]() |
Vi se pare normal?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Raportat la o normalitate absoluta, nu.
Raportat la Romania, de ce nu? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai acuma sincer,daca se tragea in trafic o masina paralel cu voi si scoteau unu pistolu la tine si tipa sa opresti,tu ce faceai opreai ?
Io cred ca nu opream ci dadema sa fug,niste idioti,daca macar tipau si aveau insigna in mana polita opreste.si fugeai atunci da. SAu pulitisti sau gandit ca in romania e pace si oridine peste tot,si nu se inatampla lucruri dstea pe strada de la hoti si criminali ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
n-ati fost acolo, nu aveti de unde sa stiti ce s-a intamplat, discutam ca la OTV. Hint: daca l-au somat prin megafoanele din masini sa opreasca? Habar n-am daca au sau nu pe masinile alea megafoane, dar e o posibilitate. La fel cum sunt alte mii de posibilitati.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ma e simplu....
mafiotul ala trebuia sa dea coltu... cine stie ce ciripise..... acum ca lau casapit pe asta...trebuie sa vedem daca nu trebuia si el..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-au, sar pur si simplu pe urmarit.
Legea le permite modul asta de actiune, deci discutia despre "normal" e inutila. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
In tara asta nu ma mai mira nimic .
|
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe mine m-au oprit odata niste politai dintr-o masina civila. Procedura: scos baston reflectorizant pe geam, i-am ignorat in prima faza, dup-aia a inceput ala sa racneasca la mine pe geam: "Politia! Trage pe dreapta imediat!". A coborat nervos, a zis ca e Cutarescu si sa-i prezentam toti din masina actele. Faza s-a terminat la sectia de politie, unde ne-au dus si pe noi si pe aia cu care ne-am sicanat pe drum. Politaii fusesera in spatele nostru si vazusera tot.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca intentioneaza sa opreasca pe cineva chiar daca doar a depasit limita legala de viteza in localitate si nu a oprit la semnale mi-se pare normal sa traga in cauciucuri ... sa nu uitam ca acel glont a ricosat in capu lu ala nu i-a fost luat capul la tinta.
Mie sincer mi-se pare ca politia romana este o bataie de joc tocmai din acest motiv...pentru ca ii este frica sa ia atitudine in cazuri extreme... Daca ar scoate trancanu mai des, ar urmari mai des pe cei care comit infractiuni si i-ar baga la parnaie macar pentru 24 d h s-ar mai reduce rata criminalitatii. Iar faptul ca umbla in civil cu masini civile mi-se pare ceva extrem de normal si practicat si in alte tari...de cate ori nu ati incetinit sau v-ati abtinut sa faceti vreo ilegalitate atunci cand ati vazut o masina de politie? |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
DA..mi se pare normal. la faza cu impuscatu..NU sunt de acord decat daca e musai. dar referitor la mersul in masini civile..da. daca ar mai fi astfel de actiuni poate s-or mai linisti apele si in tara asta. la impuscaturi nu ma bag..nu sunt in masura sa judec ce a gandit politistul sau infractorul in momentul respectiv. metode de genul asta dau roade afara de ani de zile..si nu mai sare nimeni de fund in sus. aia trag in tine daca ai luat mainile dupa volan..nu se roaga de tine ca astia de la noi ca le e frica ba ca il suni pe cutare..ba il stii din cartier..ba de la piata s.a.m.d...si ii e frica sa ia masuri..ii e frica sa isi faca datoria.
raul se invinge tot cu rau..nu cu vorba buna. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-auzi bre in SUA te serveste cu o amandina inainte sa te invite la sectie?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Asa e :
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
poate ca tipul cu o zi inainte trecuse prin asta
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
erau din bucuresti aia
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
E ingrijorator cati au votat DA!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In tarile cu apa calda permanent pulitia cam are degetu` aratator nervos. Am avut placerea sa cunosc un repatriat care dupa ce traise vreo 10 anisori trai dulce in A a turbat de prea bine si s-a gandit ca munca e pentru negri si el a intrat intr-o retea de traficanti de prafuri. Cand l-au prins pulitaii aia erau in civil cu o masina fara insemne . S-au alergat vreo 30 de km pe A si sosele pana cand asta cu quatrou lui a facut o derapare si l-au blocat. Pen`ca romanasul vroia sa faca si cros astia au zbierat o dat la el Halt si pen`ca nu halt au tras intr-o veselie ,romanasul s-a facut extraplat si s-a tarat sub masina care a capatat rapid gauri de ventilatie.Cand l-au legat a fost mangaiat parinteste peste falci cenzurat si stomac de catre pulitai care erau nervosi dupa alergatura.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
DA! si sper sa foloseasca artileria grea nu machetele alea de pistoale
|
--------------------
/
/
/
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Care lege permite masinilor civile, oamenilor in civil, sa opreasca masini in trafic?
|
--------------------
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si sa ii arda si pe nesimtitii aia care fac pe jmecherii... Indiferent de ce masina conduc... si da sunt de acord sa te opreasca politia cu pistolul scos. Daca nu ai ceva de ascuns nu are de ce sa iti fie teama...
Suma respectelor, Alydir |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
"Vi se pare normal?"
Da! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 5 Oct 2009, 22:13) Vi se pare normal ca politia sa opreasca masini in stil mafiot, vezi cazul de la Braila cu impuscatul in cap? esti sclavul presei, 'nevinovatu' era complice cu respectivul, ii folosea masina si a fost somat sa opreasca, fara a se conforma. Acum ca tu ai dat drumul la Protv si acolo tipau 3 tiganci ca ce baiat gigel era si sfantul sfintilor, si mai si crezi, e problema ta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Asta e unul din politistii care au participat la actiune:
pol.jpg ( Size: 56.36k ) Number of downloads: 195 Daca va face semn sa opriti pe dreapta unu' din asta, imbracat in pantaloni scurti si cu cagula, ce faceti? Sa ne aducem aminte ca nu cu mult timp in urma niste asa zis politisti (imbracati in negru si cu cagule pe fata) au deturnat un transport de valori. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Asta intreb si eu Amedeus, dar toata lumea se face ca nu intelege.
|
--------------------
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu mi se pare normal sa ma opreasca o alta masina civila, ca nici nu opresc la dintr-astea, dar banuiesc ca nici nu se ia o masina undercover dupa tine pentru ca ai incalcat linia continua si ai depasit o caruta, pentru asta sunt echipajele cu girofar.
Daca ajunge sa te fugareasca politia cu masina undercover probabil ai comis-o destul de urat si atunci cam stii cum stai. Cat despre cazul de la Braila, imi pare rau ca n-au gresit mai multe gloante, asa, vreo cateva mii, catre craniile la toti coloratii astia de se dau smecheri. Nu imi pare rau ca ala a crapa, imi pare rau ca neamurile lor fac repede altii, si ca n-au nici o boala. Si acu, o masina undercover a politiei probabil vaneaza ceva mai gras, mai serios, ce pune in pericol siguranta cuiva, credeti ca se deconspira pentru mici magarii? This post has been edited by Laurentziu83: 6 Oct 2009, 18:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Cum sa nu opresti la din astea, daca e pulitia?
|
--------------------
.
.
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Nu opresti si gata. Sunt convins ca daca imi face semnvreunul dinasta cu cagula pe cap ii spun ceva de persoanele decedate din partea mamei
![]() Pina nu are cu el un echipaj cu insemne nu am de ce sa opresc. Ce ar insemna ca daca iti pui tu cagula si vrei sa opresti pe cineva in trafic sa se opreasca toti speriati ca e politia??? Din punctul meu de vedere sunt prea putine actiuni de genul asta in care sa improaste cu gloante in toti ordinarii si traficantii sau cu ce dracu se mai ocupa astia. Citi Covei vreti sa vedeti?? Sau eu stiu ce vedete dinastea interlope fara nici o teama de nici o lege sau politie? Pacat ca s-a renuntat la pedeapsa capitala si trebuie sa platim ca jegosii aia sa stea bine merci. Oricum am votat da cit timp actiunile sunt bine pregatite. |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 6 Oct 2009, 19:51) Sa-mi arate o dovada, totusi. Daca nu vad girofare, atunci forja cat poate masina si ignoram eventualele zgarieturi ale tablei. Ma simt mai sigur in tona de metal decat sa opresc si sa cobor din masina. Bine, eu unul n-am oprit la politie cand mi-au facut instant-on, dar erau politie doar cu numele, altfel erau 2 infractori iesiti la ciupeala. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:33 |