DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am arcurile rupte, cat ma costa sa le schimb?, daca stiti vreun service bun in Buc..

Myster_soprano
post 23 Mar 2005, 03:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Campina

Salut! De vreo luna merg cu arcurile rupte pe spate. Am o dacie 1410 si vroiam sa stiu cam cat m-ar costa sale schimb si unde. Eu nu sunt din Bucuresti dar stau aici in timpul sapramanii. Daca ati putea sa-mi ziceti si mie un service bun care nu da teapa si cat ded cat acceptabil la preturi. Multumesc anticipat! ph34r.gif

--------------------
Dacie 1410 - PH 98 GLB
Cainii latra, ursul merge!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dyda
post 23 Mar 2005, 14:17
Post #2

Membru autentic

Pentru arcurile spate nu este necesar sa intervii cu presa.
Se demonteaza o roata
Se pun 2 roti sub masina ptr a o asigura dupa care fixezi cricul sub osia spate cit mai aproape de amortizor si se comprima pina cind osia estye paralela cu solul, sau masina incepe sa ridice ( putin ).Se desfac piulitele amortizor din punte , se comprima amortizorul la maxim dupa care scoti arcul si il pui pe cel nou in sens invers demontarii.
Idem si ptr arcul celalalt.
Scule: Cheie fixa de 19/22, tubulara de 17,Cliket, cric+ manivela roti

--------------------
Kox
+
vlad_dragos
post 23 Mar 2005, 18:21
Post #3

Membru

QUOTE(Myster_soprano @ 23 Mar 2005, 03:30)
Salut! De vreo luna merg cu arcurile rupte pe spate. Am o dacie 1410 si vroiam sa stiu cam cat m-ar costa sale schimb si unde. Eu nu sunt din Bucuresti dar stau aici in timpul sapramanii. Daca ati putea sa-mi ziceti si mie un service bun care nu da teapa si cat ded cat acceptabil la preturi. Multumesc anticipat! ph34r.gif
*

Fii atent aici la mine . Ai zis ca vrei un service unde sa lucreze bine si sa iti ceara bani putini . Atunci tre sa mergi la service-ul la care merg eu . e pe sensu unic care duce in crangasi venind dinspre regie undeva pe dreapta aproape de piata . eu mi-am schimbat toba + schimbat ulei cutie viteze + schimbat burduf la planetara + schimbat bucsi + schimbat pivoti + schimbat placute de frane ( mi-a fost lene sa le schimb singur ) si mi-a luat doar 360.000 + 100.000 spaga am dat ca au muncit aia cateva ore ca erau itepenite rau alea pe acolo

--------------------
renault megane coupe 1996 - TL-02-swi
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 04:34
Forum Renault