Drum in București vineri seara, sau e pierdere de timp?
![]() ![]() ![]() |
Drum in București vineri seara, sau e pierdere de timp?
aditab |
![]()
|
||
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu stii prin Bucuresti, drumul drept e cel mai bun... mai ales la 9 seara.
Asa ca vino pe Calea Victoriei si apoi pe Bulevard pana la Unirea, unde faci stanga pe langa circul foamei si mergi tot inainte pana la hala Traian... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(aditab @ 8 Oct 2009, 20:16) Mă gândesc la o variantă pe centură ... - pentru varianta asta am un morcov destul de mare succes ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 8 Oct 2009, 20:39) Daca nu stii prin Bucuresti, drumul drept e cel mai bun... mai ales la 9 seara. Asa ca vino pe Calea Victoriei si apoi pe Bulevard pana la Unirea, unde faci stanga pe langa circul foamei si mergi tot inainte pana la hala Traian... "Cel mai scurt drum este cel cunoscut" - știu asta. Am primit semnale din mai multe părți cum că la pasajul Băneasa risc să stau chiar și 2 ore în ecartul respectiv de timp, oare așa o fi?!?! @markos: mai ia un ouzo și taci! Morcovii mi-i cultiv și singur... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ca sa eviti nebunia de pod de la baneasa inainte de a urca faci dreapta, intri pe strada jandarmeriei, dupa care iesi in soseaua straulesti, stinga bucurestii noi, drept inainte pe calea grivitei, piata romana, bulevardul dacia, strada traian si...hala traian, pe linia masinii 133. e un pic mai de ocol dar timpul pe care l-ai petrece in ambuteiaj il faci pe drum.
la intoarcere o poti lua pe acelasi drum. succes, |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul as face asa...
Brasov-Sacele-Cheia-Centura Ploiestiului pe stanga cu iesire in Ciolpani-Balotesti stanga spre Moara Vlasiei-dreapta spre Dascalu-Stefanesti-intrat in Bucuresti pe Andronache pana pe Colentina si tot inainte pana la Mosilor, unde as face stanga spre rond si dreapta imediat spre Hala Traian. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(aditab @ 8 Oct 2009, 20:47) @markos: mai ia un ouzo și taci! Morcovii mi-i cultiv și singur... eu iti uram succes cu morcovul tau mare pe centura, atat ![]() ontopic, cel mai simplu ecu trenu pana la Gara denord apoi 133. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dar mai bine foloseste autostrada suspendata.
PS dupa morcov vine iepurele, vantorul ...asa ca uita de centura. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu uita de centura ca risti amenda si puncte (parca).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
acum ca a trecut vineri seara poate aflam si noi pe unde a luat-o distinsul brasovean
![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
aditab |
![]()
|
Otopeni - Pasajul Băneasa (unde am stat numai vreo 15-20 min) - Piața Presei aservită mogulilor financiari - Arcul de Triumf - Piața Victoriei - Piața Romană - Piața Universității - Piața Pache Protopopescu. Am ajuns mult mai repede decât așteptările mele, așa că am frecat menta vreo 2 ore prin București înainte de a pleca către casă (mai bine așa în loc de freca ambreiajul în coloană).
Drumul de întors a fost prin piața Iancului - pasajul Obor (parcă așa îi zice) - str. Lizeanu - tot înainte pâne pe Grigore Moisil - Ghe. Țițica - Bd. Văcărescu - Bd. Aerogării și am scăpat rapid de infamul pasaj. Mulțumit? Același drum l-am făcut duminică dimineața cu întoarcere pe la 14:00. --- Le plângeam de milă bucureștenilor încolonați în stânga mea, cred că pe lângă problema de infrastructură rutieră au și una cu suprastructura... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Vino pe DN1A prin buftea
![]() 12 Oct 2009, 11:24: aaa vad ca ai terminat ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 12 Oct 2009, 10:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Cam des prin Bucuresti "monser",crede-ma ca nu merita,sunt de o mie de ori mai faine brasovencele!
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa vezi brailenele
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da tulcencele cum sunt? da sa-mi ziceti repede, sa apuc sa-mi rezerv un loc, la fereastra daca se poate.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
Curba cu "V" ?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
akz0r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
salut pe strada binelui (berceni in spate la selgros) sau autostrada Km20
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
tribunul |
![]()
|
Am citit de 5 ori si tot n-am inteles ce vrei sa zici.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
e codat,da nici cu inteligenta mea nu am reusit.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 09:12 |