Samsung Renault pe primul loc in coreea, Dpdv al calitatii produselor si al satisfactiei
![]() ![]() ![]() |
Samsung Renault pe primul loc in coreea, Dpdv al calitatii produselor si al satisfactiei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Noroc cu Samsung.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
da....o lupta stransa...mai ales cu Kia
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
aphophis |
![]()
|
cei mai buni au castigat
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu stiu de ce am impresia ca Renault n-are nimic de-a face vis-a-vis de calitatea masinilor de la Samsung!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa cum nu are nici la Dacia...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu stiu de ce topul asta nu imi spune nimic special. Asa cum Hyundai scoate niste Accent-uri penibile vandute in Romania, probabil tot asa si Samsung SM3 - vandut ca Fluence de Renault - nu va fi un etalon de fiabilitate. Deja se plangea cineva pe forumul Reno de un Megane 3 nou-nout care-i arunca ulei pe la un simering, motiv pentru care s-a ales si cu distributia schimbata cu ocazia asta
![]() Degeaba apare numele Renault prin topurile de fiabilitate din Coreea daca masinile vandute in Romania au piese proaste. Dar ma rog, daca unii se simt confortabil cu asta, nu e nici o problema. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(adip @ 11 Oct 2009, 17:24) Asa cum Hyundai scoate niste Accent-uri penibile vandute in Romania Parol, asta se intampla in toata lumea cu Accentul. Hyundai a dat niste gherle in ultimul timp cu mai multe masini rau de tot. Partea buna ca la Reno nu au picat inca unele legate de siguranta, cum este la Hyundai."HYUNDAI CHILE VENDE AUTOS NUEVOS MALOS Y CON FALLAS" This post has been edited by IRONICK: 12 Oct 2009, 09:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Stiu ca Accent-urile vandute in unele zone sunt masini cu multe probleme, de altele nu prea am auzit.
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai sunt cu probleme acolo unde... se vand. Ca unde nu se vand, la ce naiba sa apara probleme?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
adip |
![]()
|
Adica alea facute in Coreea nu se vand? Ca, din ce stiu, referindu-ma doar la Accent-uri, alea fabricate in Coreea pentru piete mai pretentioase si unde te haleste concurenta daca dai gres nu prea au problemele cronice ale celor fabricate pentru piete "emergente".
|
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:14 |