Parcare de politist, pe a lor nu o mai salta nimeni?
![]() ![]() ![]() |
Parcare de politist, pe a lor nu o mai salta nimeni?
DHL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
- B 75 VTV Logan 1.4 MPI GPL + Clio 1.2 MPI + Kawasaki KLE500
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
daca nu ai 200 kg, cred ca ai avut loc sa treci prin spatele masinii.
nu e o parcare regulamentara, dar daca au avut interventie pe 112, nu cred ca si-au batut capul sa caute loc de parcare, s-au asigurat sa lase minimul necesar accesului pietonal si auto pe strada. daca erai curios, puteai astepta sa ii intrebi personal de ce nu ti-au lasat spatiul suficient de acces in bloc. asa, pentru bravada ca uite ce naspa-s aia si ce smecher sunt io ca i-am pozat, mai sunt destui pe aici 11 Oct 2009, 20:49: puteai foarte simplu sa postezi la poza zilei, dar tu ai vrut un topic separat masina de interventie la 112 poate fi ORICE masina de politie, salvare, pompieri, protectie civila, jandarmerie, etc. imi pare rau ca tu ai sters pozele si ai inlocuit mesajul initial, dar pe orice masina de politie scrie 112, asa ca ... poate ca aia nu aveau nicio treaba si au lasat masina la intamplare acolo, ca sunt ei smecheri, nu le iau apararea dar incerc sa ma pun in locul lor daca s-ar fi confruntat cu o situatie reala ce impunea interventia imediata. sa fii iubit! This post has been edited by daniel4ro: 11 Oct 2009, 19:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:12 |