unde e buba?, la instalatia electrica
![]() ![]() ![]() |
unde e buba?, la instalatia electrica
cipoc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC07632.JPG ( Size: 374.71k ) Number of downloads: 325 |
||
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
siguranta
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Sau poate mufa. Verifica daca iti ajunge 12V pe firul de pozitie cand aceasta este in functiune.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
sigur nu e ars becul cel nou?
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cipoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
mda, deja trebe sa apelez la un prieten.
o sa verific si sigurantele siguranta nu e aceeasi pentru ambele becuri pe de spate de pozitie? |
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Cand apesi frana se aprinde becul de pozitie sau de frana?
Daca se aprinde cel de pozitie e masa de la lampi intrerupta (nu mai face contact mufa ) Daca se aprinde cel de frana verifica daca pe fata se aprinde pozitia(cand apinzi pozitia) Daca se aprinde pe fata e firul intrerupt, daca nu se aprinde nici pe fata verifica siguranta. Sunt 2 sigurante la pozitii una pe partea stanga si una pe partea dreapta. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
cipoc |
![]()
|
daca apas frana se aprinde cel de frana mai puternic
pe fata se aprinde totul corect ma duc acu jos sa vad de sigurante multumesc tuturor..deocamdata 14 Oct 2009, 18:29: mdea, am verificat toate sigurantele nic.. ramane sa vad maine cu aparatu de masura This post has been edited by cipoc: 14 Oct 2009, 18:29 |
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Verifica mufa de la tripla spate, e probabil sa ai masa intrerupta sau oxidata.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
cipoc |
![]()
|
nu e nimic oxidat..am tras si de firele alea si toate is la locul lor..e ciudat totusi ca se aprinde becu cand apas frana..
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
becul are practic 2 filamente unu pt fara si unu pt pozitie practic is 2 becuri intr-un bec verifica maine daca vine curent pe primele 2 lamele de la stanga la dreapta (daca nu ai montat laca la loc ) sau in mufa in primi 2 pini primu de sus unu e pt fana si unu pt pozitie cel din mijloc masa cel de sub masa semnalizare si ultimu lumini ceata
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
verifica daca ai tensiune pe barele incercuite cu rosu fata de masa cea cu albastru , apoi verifica daca becul e bun si face bine contact cu lamelele
This post has been edited by bygy007: 14 Oct 2009, 22:50 Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 284.54k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cipoc |
![]()
|
dupa masuratori inutile si chestii asemanatoare, i`am dat de cap..
am fost la cel care mi`a montat alarma si a gasit un papucel sarit pe sub bord..posibil sa`l fi agatat cand a montat alarma.. se paote inchide:D |
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
vasilesas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 February 09 ![]() |
"Semnalizez" si eu o probleme tot aici ca sa nu mai deschid alt thread.
Daca semnalizez drepata si calc frana, releul tacane ca si cum as avea un bec ars. Am constatat ca in momentul cand semnalizez se aprinde si becul de stop. Cand pun si frana stau amandoua aprinse slab. O porcarie pt ca nici macar nu clipesc....cred ca isi dau totusi oamenii sema ca o iau la dreapta, dar totusi, nu imi place ca face asa. Nu imi dau seama de unde provine ca m-am uitat la fire, la mufa, am curatat pinii (unul era innegrit). Asta se explica doar daca firele ar avea izolatia topita si s-ar atinge intre ele....Stiu ca este o problema si la Logan, dar nu am vazut solutii, doar plangeri... |
--------------------
dacia Solenza
Confort
2003
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
E tot mufa de la tripla spate.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Vezi sa nu faca scurt pe undeva sau ceva topit sa se atinga intre ele sau pe caroserie
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Vezi ca e sigur mufa triplei.S-au slabit contactele in mufa si nu mai face bine contact.Am patit si eu asa ceva si am rezolvat prin strangerea la loc cu ajutorul unui ac.Prezenta exact aceleasi simptome.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Nu cred ca ating firele de caroserie ca ar face scurt....Am si eu problema asta, dar din cand in cand, in ultimul timp nu prea a mai facut...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:23 |