reglaje motor in 2 timpi
![]() ![]() ![]() |
reglaje motor in 2 timpi
paull2002 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paull2002 @ 24 Mar 2005, 00:10) am un motor si la acceleratie maxima se ineaca,are cineva vreo idee,si mai ceva scoate fum alb,motorul este de scuter in 2 timpi cu ungere separata. propun mutare topicului la cafenea sau diverse..ca numai CLT nu e scuterul ala.. on-topic...cred ca si ala are ceva jicloare, nu? eu zic ca de acolo ar putea sa fie problema...sa se fi murdarit si sa nu mai poata debita suficienta benzina...zic eu This post has been edited by Steffyx: 23 Mar 2005, 22:33 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu ma pricep la 2 stroke !
da detalii |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
daca zici ca le ai ,poftim:am dat carburatorul jos ,nu are nimic infundat,problema e ca mai tare de 40 nu fuge,la acceleratie maxima se opreste, si in mers si pe loc tot aceasi chestie face,si scoate fum alb la greu,bine cind ma iesit eu cu el era cam 16 grade afara poate era abur,condens ,dar facusem 4-5 ture in forta deci motrul era cald ,ca lam verificat ,oricum am de gind sa mai ies cu el cind se mai incalzeste,acum e desfacut si sa prind o zi mai calduroasa si sa ma timp sa mai vad la el ,poate gasesc buba,cu toate ca un prieten a zis ca segmenti sunt uzati,dar viata are motorul demareaza tare de pe loc,nu stiu ,mai vino cu o sugestie. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca, cumva ajunge ulei in esapament, de aia iese fum alb la greu
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
daca s-ar ineca ar scoate fum negru. daca ar consuma ulei ar scoate fum albastru. parca fumul alb se datoreaza aprinderii...avans prea mare? sau poate nu primeste suficienta benzina.
This post has been edited by johnsws: 30 Mar 2005, 08:24 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:26 |