Honda one-wheel cycle
![]() ![]() ![]() ![]() |
Honda one-wheel cycle
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Segway e genial. Ăsta trebuie să fie și mai tare ca senzație.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asta toceste prea repede varful la pantofi
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Interesant, dar inutil. Lasand faptul ca arata caraghios un om in costum calare pe asa ceva, lasand la o parte faptul ca 'dracia' elimina miscarea, mersul pe jos, eu cred ca pe strada in aglomeratie nu ar face fata, de asemenea autonomia nu stiu cat de mare e. Si mai ramane si pretul. Jucaria inlocuieste mersul pe jos, mai bine cu rolele decat cu ea, faci si miscare, e si gratis.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu-i făcută pentru români, și nici pentru București...
![]() This post has been edited by C a t a l i n: 22 Oct 2009, 11:47 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, e doar un gadget si atat. Nu cred ca e practica nicaieri. Poate doar distractiv sa te dai cu ea ca o jucarie, nu ca mijloc de transport.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce senzatie ai pe ea dupa o sticla de vin.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
hehe...ce senzatie ai dupa 2 sticle de vin
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:25 |