Probleme cu usile
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu usile
Gigi Dobrescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
- B 53 GGD
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Solenza are probleme cu usile, explicatia si rezolvarea aici.
Da' nu vad si o alta varianta de raspuns... Ma rog, pune toporul stii tu mai bine ![]() This post has been edited by bogdanmardare: 23 Oct 2009, 19:30 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si pentru asta trebuia un poll ?
Functia search nu era mai indicata ? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu am votat.....ca imi place sfarsitul anuntului
""ca-mi vine sa pun toporul p ea"" ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Prima data incearca sa demontezi clapeta interioara de deschidere a usii si incerci sa impingi de acea sarma, care comanda broasca, spre spatele masinii. Daca este prea bine intepenita si prea elastica sa se deblocheze, planul B.
Lasi geamul in jos, scoti chederul (peria prinsa pe panoul de plastic al usii) dinspre interiorul masinii. Apoi, prin putinul spatiu pe care il ai, identifici piesa de pe broasca usii, cea in care intra sarma care vine de la clapeta de deschidere din interior. Acea piesa este blocata. Cu o tija subtire sau un cutit lung, se impinge de ea spre pamant (sau daca vrei, cum privesti usa de pe locul pasagerului, in sensul acelor de ceas, adica spre portbagaj). Dupa deblocare poti sa-i picuri niste ulei, pt a preveni blocajul si a usura deblocarile ulterioare. Termina cu decupatul ca nu este nevoie de asa ceva. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
salut; petru ca tot am prins topicu' asta, as vrea sa-mi spuneti si mie cum se insurubeaza la loc cuiele usilor din spate (la mine, cel de la usa stanga se 'balangane' - are joc axial si nu stiu pe unde ajung la piulita din spate sa tin contra ca sa-l strang mai bine)
![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu am rezolvato simplu in 2 minute la indemnu unuia din service daca am dat jos clapeta interioara si am impins de tija si "a sarit" la loc fara complicatii
cuiul il strangi are tabla filetata pe interior mai mare care are "locuri" de sprijinire pt strangere nu trebe tinut contra This post has been edited by vladut88: 24 Oct 2009, 19:53 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:40 |