Problema frana, Motor pe GPL
![]() ![]() ![]() |
Problema frana, Motor pe GPL
Razvanik_89 |
![]() ![]()
|
||
![]() Razvan Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate trage aer fals pe undeva verifica furtunul sa nu fie crapat sau slab pe undeva
ca sugestie il scoti din galerie ii pui un dop , vezi daca mai face ATENTIE DUPA MASINA VA FRINA MAI GREU eventual niste reglaje pe la gpl This post has been edited by bygy007: 26 Oct 2009, 22:54 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
membrana la servo frana este sparta sau are altaprobleme pe acolo
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
Razvanik_89 |
![]()
|
daca ii scot furtunul si il obturez da sa moara motorul...
|
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
- poate tragea aer fals pe la servofrana de cand tiai facut reglajul relantiului la motor si acuma cand ai obturat gaura - atentie de la galerie!!! si sa fi sigur ca e etans sa nu mai traga aer fals deloc,in cazul asta nu mai are amestecul corect si trebe sa refacute reglajele de amestec si la benzina si la gpl;
- furtunu nu mai are nici o valoare daca il obturezi - din cauza ca no sa poti circula fara servo eu iti recomand sa schimbi, asa am facut si eu (daca zici ca furtunu e ok)... undeva pe la 75 ron a fost si am reusit so schimb singur desi nus de meserie ci e doar hobby si economie de bani timp si stres ca mam saturat sa ma rog de mecanici sa faca o lucrare cu simtu raspunderii; This post has been edited by danciusergiu84: 27 Oct 2009, 11:06 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Din ce ai descris e clar ca a crapat garnitura din servofrana.Trebuie inlocuita fie garnitura fie oala servo.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Razvanik_89 |
![]() ![]()
|
s-a rezolvat..am schimbat servofrana...multumesc pentru ajutor !
|
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:39 |