Intarziere notificare mail
![]() ![]() ![]() |
Intarziere notificare mail
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cateodata nu ajung deloc... Nu mai vorbesc de mesajele private...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă aveți adrese de la gmail, vă mai uitați din cănd în când prin spam?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu folosesc yahuu, iar jumatate din ele ajung in Spam. Insa nu ma leg de asta.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-a venit vineri in INBOX pe yahoo
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
eu nu am probleme cu notificarile
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
am server propriu de mail... chestia cu spam nu se aplica la mine
|
--------------------
Sedan
Negru
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
@RaduNG, ti-au fost trimise urmatoarele mail-uri astazi si ieri:
26.10.09 10:17:59 - Mesajul a fost acceptat de serverul tau. 27.10.09 02:10:20 - Mesajul a fost acceptat de serverul tau. Serverul nostru a avut un delay de 1s de cand a primit mesajul si pana l-a trimis. Pe astea doua le-ai primit? @Muttley, toate adresele de yahoo au probleme datorita modului imbecil in care intelege yahoo sa faca filtrarea antispam. Mai multe detalii la: http://rohost.com/asistenta/emailuri_catre_yahoo Sugestia mea este sa folositi alt provider de email in cazul in care folositi deja yahoo. Hint: gmail ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Muttley |
![]()
|
alex, eu nu m-am plans nicio clipa de eventuala primire a notificarilor in spam, ci de intarzierea lor.
Ori daca tu spui (asta n-am prea inteles) ca e din vina provider-ului... asa o fi. Insa de precizat ar fi ca notificarile de pe alte forumuri n-au dat niciun rateu. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
muttley, ce incearca alex sa-ti spuna e ca yahoo e cam dobitoc.
faptul ca daciaclub.ro trimite mesaje la zeci/sute de useri yahoo zilnic il indobitoceste si mai tare. De ce? Pentru ca parte din filtrarea antispam a yahoo-ului inseamna sa refuze intentionat mail-uri de la un server, iar serverul sa reincerce trimiterea mail-ului la o data ulterioara. La senderi "micuti" delay-ul asta e insignifiant, dar cand senderul e un forum maricel, cum e asta, se poate sa iasa cu scantei. @alex Pe de alta parte, s-ar putea sa mai scapati de dureri de cap daca configurati SPF. Desi parca yahoo-ul e si acolo mai "special", ca ei au domain keys, daca tin bine minte. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DrK |
![]()
|
@alex: am primit cele 2 mesaje astazi.
Mai bine ma imi schimb adresa de e-mail si toata lumea e fericita ![]() Apropo: stiam ca e necesar ca doar 10 useri yahoo sa dea spam pe aceeasi adresa de mail si ea devine automat spam pentru toate serverele yahu... How cool is that? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:28 |