Probleme pozitionare radiator de racire
![]() ![]() ![]() |
Probleme pozitionare radiator de racire
vladut88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
|
||
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
din cate spui tu aici iti atinge fulia de la alternator de furtunul de la radiator ........eu zic sa dai alternatorul mai jos( slabind surubul incercuit cu rosu din imaginea atasata) si sa pui o curea mai scurta ca sa fie tensionata, caci cea de dacie va veni larga in felul asta ........alta solutie nu vad ,curea mai scurta nu stiu de la ce masina sa-ti zic sa pui, dar garantez ca o sa gasesti
Attached thumbnail(s) 19_04_08_1729.jpg ( Size: 169.43k ) Number of downloads: 238 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
ai cum sa muti returul in dreapta? ca sa muti turul in stanga
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 28 Oct 2009, 21:40) din cate spui tu aici iti atinge fulia de la alternator de furtunul de la radiator ........eu zic sa dai alternatorul mai jos( slabind surubul incercuit cu rosu din imaginea atasata) si sa pui o curea mai scurta ca sa fie tensionata, caci cea de dacie va veni larga in felul asta ........alta solutie nu vad ,curea mai scurta nu stiu de la ce masina sa-ti zic sa pui, dar garantez ca o sa gasesti alternatorul e la maxim in jos burta lui e lipita de suport vroiam sa mut stutul de stanga in partea dreapta sa ramana ambele stuturi pe dreapta unu sus unu jos dar o rezolv altfel ridic caroseria mai sus fata de sasiu cea mai simpla metoda |
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
mai bine muta stutul parerea mea este mai simplu de 1000 de ori
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
vladut88 |
![]()
|
ca sa mut stutu trebe sa dau alta gaura in radiator sa o astup cea existenta caroseria in juma de ora maxim o ora e inaltata
|
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Ne-ai ajuta mai mult daca ai posta niste poze sa vedem concret despre ce e vorba .......ma gandesc ca se poate mai bine ridica un centimetru radiatorul(cu ceva modificari ) ,deja sa ridici caroseria pentru un radiator mi se pare exagerat
![]() This post has been edited by vallyyy: 30 Oct 2009, 00:08 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
hmmm, sincer ... cred ca trebuie sa vezi cum este conceput radiatorul, cum circula apa prin el si atunci sa vezi daca se poate stutul.
La prima vedere a-s zice ca nu ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 30 Oct 2009, 08:24 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
practic merge ceea ce spune el,.sa mute stutu,.dar problema e daca are din curpu capacele.laterale radiatoru,..
trebuie facuta separatia ,cu o bucata de tabla ce cupru., intre cele 2 stuturi,....pt ca lichidu de racire,.sa se duca pe un stut(pa sus,..prin 50 % din faguri..(cei de sus)<..sa ajunga in celalat capac al radiatorului,...si sa coboare prin ceilati faguri,si sa se intoarca prin stutul de jos sau mai simplu,.898989 , alt radiator cu stuturole pa aceeasi parte,.cu rama metalica, si il sucesti in ce parte vrea muschiu tau(ii faci alti suporti) ![]() ori body lift ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 30 Oct 2009, 08:39 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
vladut88 |
![]()
|
QUOTE(vallyyy @ 30 Oct 2009, 00:07) Ne-ai ajuta mai mult daca ai posta niste poze sa vedem concret despre ce e vorba .......ma gandesc ca se poate mai bine ridica un centimetru radiatorul(cu ceva modificari ) ,deja sa ridici caroseria pentru un radiator mi se pare exagerat ![]() poze pun maine radiatorul nu il pot ridica mai sus ca nu imi permit electroventilatoarele cel mai simplu e sa ridic caroseria oricum vroiam sa o ridic ca am un kit de inaltare, ca bucsile actuiale is cam tocite |
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
tichondrius95 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 09 From: Onesti , Bacau ![]() |
Daca muti stutul din stanga in dreapta, nu se mai face corect circulatia lichidului de racire prin radiator, si o sa ai o racire insuficienta. Cauta un alt tip de furtun, iar din stut pune un cot indreptat spre stanga ca sa deviezi furtunul.
|
--------------------
2 x DACIA 1310
2 x Berlina 1310
1983 Rk CN4 1.4, 5+1 / 1997 CN 3 1.4 , 5+1
- BC02XXX / BC07XXX
|
|
vallyyy |
![]()
|
stiu ca fuliile de pe oltcit sunt mai mici .............ai putea sa incerci sa pui o fulie de la oltcit la alternator
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vladut88 |
![]()
|
am fulie mai mica ca aia de oltcit practic nu fulia atinge ci paleta de racire maine pun poze ca azi nu am fost acasa
|
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:34 |