centre dezmembrari in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
centre dezmembrari in bucuresti
cosmin_patrascu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|||
avram1987 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
Sunt si eu interesat de asta ca avand in vedere ca nu sunt din buc ca ar fi mai multe lucruri care as vrea sa le cumpar care nu le gasesc prin targ in vitan sau in alte parte cum ar fi capacul de la calculatorul de injectie
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Chiar nu stiu ce centre ar fii de dezmembrari pentru dacii prin Bucuresti. Ianis imi zicea ca ar fii pe turnu magurele/ luica un centru. In orice caz mare atentie la ce cumparati, in ce stare se afla si la PRET ! Orice piesa ai cumpara, verifica intai pretul de NOU la 1-2 magazine de piese auto. Nu pot sa uit experientele cu samsarii de la dezmembrari cand ziceau da frate ti-o dau cu 100 de lei, ea de noua costa cel putin dublu.... si piesa in cauza de noua era 80 sau 90, si exemplele pot continua... asa ca mare atentie !
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
un centru de dezmembrari este la baciului in ferentari .... ca locatie cum vi de la zetari catre luica .. avea o nova care o dezmbmbrau acu 2 saptamani.
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
Deci unu e pe o straduta perpendiculara pe Luica langa Meridian....al doilea undeva in Rahova pe Baciului...unul am vazut pe Splaiul Independentei la podul acela de la intersectia Vacaresti cu Splaiul si Mihai Bravu...e pe colt ...altele nu mai stiu
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
are dreptate Maskatu am vrut sa iau un buton pt oglinzi electrice de la dezmembrari si cereau 100 ron din vitan am luat cu 35 ron.
vezi ca este unu pana in Frumusani aveau doua. |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
cel de pe Baciului nu prea e in "rahova", mai mult zetari, capatul lui 139
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Da baciului este in ferentari si nu mai este nova .... eu am fost sa verific daca au stopul de pe dreapta..
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
damianforu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 25 August 06 ![]() |
Aveti grija sa nu va fure aia masina dupa care sa cumparam pise de pe masinile voastre
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:39 |