DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vreau sa-mi iau suport TV, Pentru un TV CRT 51 cm diagonala

TheFastOne
post 31 Oct 2009, 23:26
Post #1

Membru cu TDI

Group: Members
From: Brasov

Vreau sa-mi iau un suport TV pentru dormitor. Din motive obiective, tv-ul din dormitor trebuie asezat ceva mai sus ca sa pot vedea si eu la televizor nu doar consoarta. A nu se intelege ca are posterioru' mare ci doar ca plapuma este groasa biggrin.gif
Deci unde gasesc in Brasov sau pe net un suport de perete in stare sa tina televizoru' care sa aiba si brat pliabil iar placa sa se poata inclina +- 10 grade ? La Tekzen am vazut ca sunt scumpe. la metro si selgros la fel. In hornbach parca n-am vazut, la baumax la fel, scumpe. Domo, altex si altele de genu' sunt la fel, scumpe.........
Stie cineva un magazin unde gasesc mai ieftin asa ceva ? N-as vrea sa dau pe suport mai mult decat 100 de lei pentru c-ar fi mai scump decat televizoru radmasa.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 1 Nov 2009, 01:06
Post #2

DaciaClubber

From: Bucuresti

Eu am luat anu' trecut de la Ikea, 35 de lei...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Alydor
post 1 Nov 2009, 10:48
Post #3

Pressar

Da' ce teveu ti-ai luat cu 100 de ron? E sehash??? Ca sa se asorteze cu tedeiu?? 243.gif

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
TheFastOne
post 1 Nov 2009, 20:58
Post #4

Membru cu TDI

From: Brasov

Nu era asortat la tedeiu, era ceva no-name dar il luase prietena de nou acum un an, eurocolor parca, in fine.......
Am tot cautat azi prin toate magazinele de bricolaj, am fost si la media galaxy, la domo, la altex, metro ca sa caut suport pentru crt-ul ala. Cel mai ok l-am gasit la prakticker, dar era 179 de ron, asa ca................intr-un final m-am ales cu un LCD Samsung full HD de 32 de inch asortat la tedeiu pentru care m-am bagat in ceva datorii la un bun prieten, dar suportul pentru el m-a costat doar 50 de lei iar socrii mei sunt acum fericiti ca au televizor functional, si-anume vechiul meu CRT, care de fapt era aproape nou dar .......era CRT smile.gif
Topicul se poate inchide biggrin.gif

Suma suporturilor TFO smile.gif

This post has been edited by TheFastOne: 1 Nov 2009, 21:00

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:12
Forum Renault