Vreau sa-mi iau suport TV, Pentru un TV CRT 51 cm diagonala
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi iau suport TV, Pentru un TV CRT 51 cm diagonala
TheFastOne |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat anu' trecut de la Ikea, 35 de lei...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da' ce teveu ti-ai luat cu 100 de ron? E sehash??? Ca sa se asorteze cu tedeiu??
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Nu era asortat la tedeiu, era ceva no-name dar il luase prietena de nou acum un an, eurocolor parca, in fine.......
Am tot cautat azi prin toate magazinele de bricolaj, am fost si la media galaxy, la domo, la altex, metro ca sa caut suport pentru crt-ul ala. Cel mai ok l-am gasit la prakticker, dar era 179 de ron, asa ca................intr-un final m-am ales cu un LCD Samsung full HD de 32 de inch asortat la tedeiu pentru care m-am bagat in ceva datorii la un bun prieten, dar suportul pentru el m-a costat doar 50 de lei iar socrii mei sunt acum fericiti ca au televizor functional, si-anume vechiul meu CRT, care de fapt era aproape nou dar .......era CRT ![]() Topicul se poate inchide ![]() Suma suporturilor TFO ![]() This post has been edited by TheFastOne: 1 Nov 2009, 21:00 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:12 |