scartie in treapa 2....hellp!, scartie in treapa 2....hellp!!
![]() ![]() ![]() |
scartie in treapa 2....hellp!, scartie in treapa 2....hellp!!
AnDreuTzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2004
- DJ 87 DJA
|
|||
AnDreuTzu |
![]() ![]()
|
nu stie nimeni???
![]() ![]() This post has been edited by AnDreuTzu: 2 Nov 2009, 15:16 |
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2004
- DJ 87 DJA
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Da si tu mai multe detalii. Cine scartaie, rotile, schimbatorul, ambreiajul, franele, muzica de la radio... Ce se simte la mana cand schimbi, unde pare sa scartaie etc.
Pentru tine probabil e foarte evident cine, cum, unde scartaie, dar pt noi e destul de vag faptul ca scartaie cand bagi in a doua... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(AnDreuTzu @ 1 Nov 2009, 13:29) Mainile pofesoarei de romana ca te-a trecut atata vreme, fara vreo imbunatatire din patea ta. Tehnic vorbind, e o mica diferenta intre a scartai si a carai. Echivalent cu "ma enerveaza" versus "face ca toti dracii", pentru profani. Am dubiile mele ca iti scartaie ceva intr-o singura viteza, ceea ce ma face sa inclin catre carait, ceea ce ma trimite la : a. sincron pe duca sau b. trebuie sa completezi nivelul in cutie. sau c. Pe masura ce cresti mai mare, o sa inveti sa tii ambreiajul calcat complet pe tot parcursul schimbarii vitezei. Spune-mi daca pot sa ma fac Sherlock Holmes. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AnDreuTzu |
![]()
|
bucatzel vezi k nu te-am jignit ai inteles??nici nu ma cunosti macar...dar nici nu cred k ai vrea .....daca esti prost si nu ai inteles e prob ta....
|
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2004
- DJ 87 DJA
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
'Prietene', omu' iti intinde o mana si tu-i scuipi in palma? daca n-ai bani de service , macar invata sa vorbesti frumos...
![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:25 |