Etrier
![]() ![]() ![]() |
Etrier
rendiuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Dar de ce vrei sa-i schimbi ?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
rendiuc |
![]()
|
Am o problema la sistemul de franare deoarece se blocheaza rotile in mers. Am schimbat pana acum pompa de frana, discurile, lichidul, placutele si garniturile de la etrieri dar tot nu am scapat. Acum mi-a mai ramas doar sa schimb complet etrierii. |
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu zic sa schimbi cel mult pistonasele, in cazul in care cementajul acela este deteriorat.
Te-as sfatui sa masori exact tijele de la servofrana. Ti-a umblat cineva in zona pedalei de frana sau la intrerupatorul acela ? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
rendiuc |
![]()
|
Multumesc pentru sfat.
intr-adevar aceasta era problema. O verificare urmata de reglaj la nivelul tijei de iesire a servofranei a inlaturat blocajul rotilor. O zi buna |
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Am cumpărat ieri din Vitan un etrier stânga pt. Solenza, produs de Pulsor. Preț = 110 RON. Comportament - foarte bun. Pare identic cu cel Dacia, care costă între 210 și 270 RON, tot în Vitan.
Cel original a plecat pt. că a reușit taică-meu să-i rupă niplul de aerisire în timpul procedurii de schimbare a lichidului de frână. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
cristio_79 despre ce tije este vorba la servofrana si la pedale.te rog detaliaza un pic reglaje ,cum se face si de ce sa verificam acele tije?
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Am mai pus intr-un topic pozele si cotele respective, acum nu am timp sa le caut.
E vorba de tija dintre pedala si servo si dintre servo si pompa. Daca nu se respecta distantele, e posibil ca masina sa ramana infranata. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:30 |