Clarkson Duel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Clarkson Duel
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Foarte interesant duelul dintre The Stig vs Tiff , Jeremy vs Vicky dar unde e Jason Plato ...asta conduce chiar bine
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mare dezamagire filmul asta. Ce fel de petrolhead da cu un scorpio cosworth de pamant? Daca lui nu-i place inseamna ca trebuie sa-si bata joc?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ce fel de petrolhead testeaza masinile alea prin drifturi?
Ce fel de petrolhead agreaza curse off-road cu vedete? Ce fel de petrolhead isi aduce aminte de cea mai urata masina si o arunca de la 30m(cand sunt atatea masini noi si interesante)? Ce fel de petrolhead distruge 2 masini noi? Ce fel de petrolhead vrea sa-i vada pe Stig si pe Tiff calarind o bicicleta sau jucand fotbal cu maisni de 50 de cai? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
a fost ok, mie mi-a placut, oricum niciodata DVDurile nu au fost al nivelul TOP GEAR.
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si mie mi-a parut a fi cel mai slab din toata seria clarkson, pare facut doar de dragul de a face...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am ranjit destul urmarind acest material, nu-mi pare rau ca m-am uitat la el. In niciun caz.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
puneti un link ceva, ca pe DC+ vad ca nu are nimeni. mersi
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cauta pe google titlul si torrent la sfarsit. Sau direct pe Pirates Bay
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
L-am vazut azi dimineata pe iutub. Destul de slabut pentru valoarea lui actuala. Parca s-ar fi intors la tampeniile lui din tinerete.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dragut...pacat ca a castigat tanti cu daihatsu...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am vazut si eu azi pe iutub. Lasand la o parte mistocariile lui Clarkson care ma enerveaza si la Top Gear a fost destul de OK. Treaba cu Focus vs Lamborghini a fost fara rost dar a umplut timpul.
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:26 |