cirlig remorcare?
![]() ![]() ![]() |
cirlig remorcare?
tavy_01 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am montat pe DSN un carlig de NOVA 96 :?: (asa scria in schita de montare), fabricat de o firma din Bihor, s-a potrivit la fix.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
multumesc pt informatie
am sa caut si eu IL-02-MLU see you............ |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU
|
|
bti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 October 03 From: Sibiu ![]() |
Tudor B poti sa ne dai mai multe relatii privind achizitionarea acestui carlig de remorca. Mersi!
|
-------------------- |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.064 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cautati la Autoflex Salonta.
Am luat de SLZ la aprox 3 mil ( 59 E + TVA ) si este foarte bine lucrat. Urmeaza sa-l montez.In cartea tehnica scrie ca ar merge si la DSN cu ceva decupat. Tel 0259373459 . www.autoflex.ro mail:info@autoflex.ro |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
tavy_01 |
![]()
|
am gasit pana la urma de la autoflex (bihor), dar mai am o mica rugaminte la voi. as dori sa-mi spuneti daca stiti unde se conecteaza fiecare pin al prizei? atasez alaturi un desen cu numerotatia pinilor.
va multumesc! Attached thumbnail(s) PrizaElectrica.jpg ( Size: 21.83k ) Number of downloads: 638 Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cele patru gauri (4,5,6,7)trebuie sa fie +semnal dreapta, +semnal stanga, +pozitii si +frana. Alea din mijloc habar n-am. Dar cred ca poti sa le pui cum vrei numai sa ai grija ca la remorca pinii sa corespunda cu ce ai tu pe masina.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
tavy_01 |
![]()
|
multumesc foarte mult pt. informatie.
am montat cirligul si urmeaza sa montez si priza. |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
M-am mai gandit putin, am mai intrebat si alea din mijloc cica ar fi pentru diverse accesorii in caz ca tractezi o rulota mobila (+lumini ceata, +marsarier si +alte accesorii). Masa se face prin intermediul carligului de remorcare solidar cu masina intrucat atat cupla cat si carligul sunt metalice. Spor la treaba!
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:29 |