[VAND]Nokia N95 8Gb
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Nokia N95 8Gb
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00925__Medium_.JPG ( Size: 61.82k ) Number of downloads: 731 DSC00927__Medium_.JPG ( Size: 51.51k ) Number of downloads: 798 DSC00928__Medium_.JPG ( Size: 44.17k ) Number of downloads: 790 |
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Schimb cu N73 ca nou + diferenta te intere?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu,multumesc,imi trebuie cash ca strang pentru Cielo;pe bune!Cred ca imi dau si 6500 slide-ul.Bafta
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
670
13 Nov 2009, 19:20: 660 This post has been edited by daniM: 13 Nov 2009, 18:20 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
up
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Hai sa iti dau niste cauciucuri de iarna pt cielo care va veni si ceva banuti, noi cu eticheta pe ele. Daca te intereseaza aprofundam cu detaliile.
This post has been edited by bolidu: 15 Nov 2009, 17:42 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
daniM |
![]()
|
Multumesc ,dar nu.imi trebuie bani.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
up
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
up
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Asta e telefonul pe care l-ai luat in 17 septembrie de pe okazii cu 649 RON si 80 de ore vorbite? De ce il vinzi? De ce ti-as da eu mai mult decat ai dat tu pe el?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate fi folosit fara cartela sim?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
the tavi-am instalat GPS pe el ,am facut un update online de la Nokia(asa mi s-a recomandat),am mai instalat niste jocuri-Spiderman3,Hulk,Mission Impossible(asta pentru cine e pasionat),plus ca il dau cu incarcatorul original Nokia de la 6500 slide nu cu ce mi-a venit;am mai zis il dau pentru ca strang pentru a doua masina,si orice euro in plus e binevenit,plus ca daca stiam ca e asa gros si mare,dracu'il lua,ca nu am mai avut N95.Telefonul merge impecabil, nu a fost umblat in el(cine se pricepe il poate verifica in fel si chip),plus ca pe mine m-a costat si curierul cateva zeci de lei in plus,asa ca nu imi dai mai mult decat am dat eu.
Argon-nu am verificat 650 ron 19 Nov 2009, 23:12: Argon ,am verificat ,merge normal meniul,doar ca in loc de semnal e un x si scrie offline This post has been edited by daniM: 19 Nov 2009, 22:12 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
insamna ca e original, nu ca te-as fi suspectat ca vinzi copii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
Cum sa nu fie original daca are Gps Garmin;si in romaneste?apropo am dat Dacia la 800 E,si acum e pe Autovit un Cielo albastru din Hunedoara la 1550e,care mi se pare super.Ia uita-te si da-ti o parere
N95 8Gb-150 euro,pret final This post has been edited by daniM: 19 Nov 2009, 23:03 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
@daniM: telefonul tau este chiar ok si sunt convins ca e original. Doar ca mi se parea ilar ca tu sa il fi cumparat cu aceeasi suma pe care eu eram dispus sa o ofer si sa imi explici ca de fapt el e mult mai scump pe piata. Updateurile de soft la faci sau nu, nu le consider extraoptiuni, mai ales in conditiile in care le pot face eu singur. In plus, si cumparatorul telefonului tau va plati cel mai probabil transportul.
Ai un telefon bun de vanzare la un pret corect. Sa ai spor! PS - Cielo ala e inmatriculat la Iasi. ![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
daniM |
![]()
|
up
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
up
22 Nov 2009, 22:22: Se mai adauga,bonus,un Motorola V360 cu card de 512 mb ,cu soneria dusa,in rest merge(apeleaza,raspunde dar cu vibratie) This post has been edited by daniM: 22 Nov 2009, 21:22 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
up
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mai e valabil ? Sunt interesat !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:30 |