Relanti, Opriri
![]() ![]() ![]() |
Relanti, Opriri
stigalex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|||
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
stigalex cat ai mers cu ea asa pe rosu mult sau putin
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
stigalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
am mers aproape 100 km dar era la prima liniuta alba knd am plekt cu ea!knd am terminat drumul era la jumatatea rosului
13 Nov 2009, 20:30: nu s-a aprins beculetul This post has been edited by stigalex: 13 Nov 2009, 20:30 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nu asta este problema la masina ta...trebuie sa cureti urgent corpul clapeta si motorasul pas cu pas...ok
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
sau ....e posibil sa nu stea la relantiu din cauza filtrului de carbon....
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
stigalex |
![]()
|
si unde se situeaza astea ?corpul clapeta si motorasul?pot sa o fac eu sau trb s m duc l service?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
faci tu acasa treaba asta,,
citeste aici si fa asa. http://www.reno.ro/Curatare-corp-clapeta-S...01-t110500.html |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
stigalex |
![]()
|
se pare k s-a rezolvat am curatat astazi MPP si corpu clapeta(erau pline de ulei imbibat cu praf) si la prima vedere nu mai face figuri.multumesc celor care mi-au dat pontul
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cpl
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:54 |