As vrea sa...sfatuiti-ma, imbunatatiri la o solenza europa......
![]() ![]() ![]() |
As vrea sa...sfatuiti-ma, imbunatatiri la o solenza europa......
A539 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) Image0165.jpg ( Size: 378.64k ) Number of downloads: 769 Image0153.jpg ( Size: 771.27k ) Number of downloads: 875 Image0204.jpg ( Size: 569.59k ) Number of downloads: 850 Image0205.jpg ( Size: 372.4k ) Number of downloads: 809 Image0212.jpg ( Size: 520.17k ) Number of downloads: 621 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|||
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
sunt topicuri dupa care sa te iei sa iti faci ce vrei orce vrei ....doar cautaa !!!
si din ce ai zis tu acolo cam 1000 de lei te costa fara toba....asta daca mergi sa le montezi la cineva...care stie.... daca te pui tu....va fi mai ieftin. de meritat.....asta numai tu poti spune.... tu sti cum stai cu banca. |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Daca vei invata sa investesti suflet in ea...merita!!!nu suma de bani investita o va face sa fie ,,altfel"...ci PASIUNEA CU CARE O VEI PERSONALIZA!!!parerea mea...
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
A539 |
![]()
|
ideea e ca nici nu vreau sa exagerez ..pentru ca sa fim sinceri nu o so pastrez o viata...stii ca mai sunt unii care spun ca domne tot dacie e ei bine dupa parerea mea poate sa fie o dacie cu geamuri cu aia cu aia..etc..ma intelegi?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Eu as cauta o Solenza cu AC si servodirectie. Pe mine nu ma incalzeste restul daca vara te coci si tragi tot timpul tare de volan...dar fiecare cu pasiunea lui...cum a spus colegul, conteaza sa pui suflet...
Geamurile electrice pe fata costa max 2.5 mil. Stiu ca o macara era 1 mil. Tie iti trebuie si butoane care sper ca nu costa mai mult de 50 RON. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Ai cumva vopsite sau pusa folie pe semnalizatoarele fata.Inbunatatiri cauta ca este mai jos ca s-a mai discutat tot pe tema asta tot cu solenza europa.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A539 @ 13 Nov 2009, 23:59) salut am si eu o solenza europa cu mici imbunatatiri un sistem audio sony xpload cu 4 boxe plus un subwoofer si un amplificator blaupunkt capota masca si emblema colantate negre semnalele fata si de pe aripile fata colantate negre..o sa revin si cu niste poze dar as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu anumite investii pe care as vrea sa le fac in ea cum ar fi : Geamuri electrice fata daca stie cineva cat m-ar costa si daca e o investitie buna Proiecoare (care sunt mai bune care ar fi preturile etc..) Bord logan (cum se face imi trebuie ceva in plus in afara de bord...) si nu in ultimul rand un set de fustite si de praguri... M-am gandit si la o toba finala sport dar cred ca 200 ron intro toba pentru o dacie cred ca e destul de mult voi ce parere aveti ? Merita sa pun toate astea pe masina?aveti idee cam care ar fi costul total al investitiilor? astept parerile voastre ...multumesc. In penultimele 2 poze eram la mecanic schimbam abreajul masina are 162000km a fost a tatalui meu care a avut-o pe taxi.. 1. semnalele sa le faci inapoi albe ca vei avea probleme cu politia , apoi unii baga leduri si xenoane sa fie mai multa lumina si mai vizibila si tu o faci mai intunecoasa ? Masina e galbena , nu ai treaba cu negrul ... 2. geamurile electrice daca ai garantie si le pui de calitate merita , altfel , ramai la manuale ca sunt mai fiabile ! Cu banii de geamuri schimbi ceasurile cu unele de Logan cu computer de bord si faci si flash-tuning . Daca vrei sa umbli la usi , isonorizeaza-le si unge-le si se va auzi altfel si muzica si zgomotele din usi vor dispare . 3. proiectoare cauta compatibile sau chiar originale , merita DACA vrei sa tii masina peste 4-5 ani , altfel nu . Ca randament , proiectoarele originale chiar te ajuta la drum ! 4.pentru ceasuri de logan nu iti trebuie nimic , cauta baietii care monteaza si vb cu ei un pret . NU te agita sa schimbi luminile ca multora nu le iese culoarea uniforma si in timp mai cedeaza cate un led , deci ia ceasurile stock , sa aiba si CB si le montezi . 5. NU lua fustite si praguri si alte prostii , ci verifica amortizoarele , bucsile , distributia , niste cauciucuri noi sau chiar jante de aliaj . 6. poti sa pui folie pe geamuri ( autorizata eventual ) , vopsesti bariel fata si spate si se va schimba putin look-ul . Iti repet : nu pune plastice si altele pe ea ca sunt bani pierduti ! This post has been edited by marius80_eugen: 20 Nov 2009, 10:47 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
si asi putea sa mai adaug si eu:
-poti schimba fetele de portiere (cu din alea cu material textil) -o cotiera finuta(te ajuta la drumurile lungi) -un set de proiectoare este bine venit (cam 100 de lei setul) -poti pune bandouri laterale(acele bare de plastic de pe portiere) -o pereche de jante +gume ceva mai late(se pot gasi la dezmembrari la un pret mai redus) -folie omologata pe toate cele 4 geamuri(pe fata 30%) -autocolant negru mat pe stalpii dintre portiere -capac-ornament esapament ceva mai dragut in locul tobelor(economisesti bani si la drumuri lungi nu te va deranja) -vopseste spoilerele in culoarea masinii -autocolant negru mat sau culoarea carbonului pe capota(sa vina in forma de V dupa muchile capotei) -un set pleoape(doar dak iti place slz cu pleoape) -prelungire spolier spate in culoarea masinii(numai in spate deoarece fata masinii e destul de lasata si arata bine asa) -un set de aparatori de noroi -un set deflectoare galbene sau negre(paravanturi) -INCHIDERE CENTRALIZATA deoarece stiu ca europa nu are asa ceva si te chinuie rau cu deschisul portierelor pentru pasageri -geamurile electrice sunt o cheltuiala in plus si un moft-nu este ceva necesar vor aparea probleme la motorasele macaralei(asa economisesti bani) -la bordul de logan iti trebuie o mufa in plus -da foarte urat acele semnalizari cu colant pe ele! Mai pot fi multe modificari dar important e ca masina sa fie intr-o stare aproape perfecta pt a face aceste operatiuni! multa bafta 20 Nov 2009, 13:14: +becuri philips (tenta xenon -80 de lei setul) ![]() This post has been edited by alex_20: 20 Nov 2009, 13:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
A539 |
![]()
|
bord logan am,capota e colantata negru mat ,nu am avut nici-o problema cu politia cu semnalizatoarele asa ca nu le dau jos..
@marius90_eugen eu zic ca galbenul are o mare ``treaba`` cu negrul sunt in contrast foarte bine! bucsi amortizoare tot ce trebuie am schimbat ba chiar si ambreajul.Multumesc pentru celelalte sfaturi uitati aici poze cu bordul .. P.s : Urmeaza sa o insonorizez zilele astea si sa imi aplic folie negru mat pe stalpii portierelor...apropo in legatura cu jantele nu mi le iau de acum ca nu as putea sa le pun vine iarna si nu e bine..dar daca are cineva un set de jante dragutz poate facem o afacere...si inca un mic amanunt am dat jos Smenele de incepator ![]() Attached thumbnail(s) Image0229.jpg ( Size: 500.46k ) Number of downloads: 210 Image0238.jpg ( Size: 471.99k ) Number of downloads: 184 Image0241.jpg ( Size: 706.87k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
daca tot ti-ai colantat capota trebuia sa intrepti capota pe mijloc unde e indoita
grila trebuie modificata ca asa nu e deloc frumos ca ai pus colant negru pe stema, daca vrei poti sa mi-o trimiti mie si o modific eu, daca ti-o faci singur mai mult dai pe materiale si poate nu iti iese bine This post has been edited by Relu_GT: 11 Dec 2009, 16:41 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
A539 |
![]()
|
nu pot so scot acolo la fata o sa trebuiasca sa desfac sistemul ala de inchidere al capotei si mie frica ca nu o mai pot pune la fel ca si asa face anumite fite...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
A539 |
![]()
|
acum vin de la insonorizare momentan doar portierele cu folie PEE o sa revin si cu poze maine continui cu bordul si plafonul sa vedem daca pot si stalpi..oricum diferenta e uriasa si la sunetul sistemului si la sunetul gropilor care nu mai e ca IN 1310
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:57 |