Inmatriculare dupa terminarea leasingului
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare dupa terminarea leasingului
TWK |
![]()
|
||
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am predat talonul, am primit CI in care s-a trecut utilizatorul ca proprietar, am primit o foaie prin care se adeverea ca nu mai avem datorii unul catre altul. Am predat si numerele, dar aia au zis sa le distrug eu. Apoi m-am dus (nu eu, contabelu' firmei ca imputernicit) la politie, administratia financiara(?) si am rezolvat de numere si de impozite. In 4 ore am avut numerele, talonul, am facut asigurarile (RCA + CASCO) si iata-ma cu rabla-n proprietatea firmei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
Masina este luata in leasing pe firma unui prieten iar la finalizarea leasingului as vrea sa o inmatriculez pe numele meu.
Exista posibilitatea / un act semnat de firma leasing - firma prieten - eu, in baza caruia transferul de proprietate sa se faca direct pe numele meu? Sau altfel spus, trebuie obligatoriu contract vinzare-cumparare intre firma prieten si mine, pentru a inmatricula masina pe numele meu? Multumiri! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
fa demersul inaintea finaluzarii leasingului sa preiei tu leasingul - iar cand se finalizeaza e ca si a ta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
Din pacate m-am trezit cam tirziu pentru varianta asta - azi a venit ultima factura (cea cu valoarea reziduala), emisa pe numele firmei prietenului.
Daca totusi aveti cunostinta de alta solutie ... |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Este posibil ca dupa terminarea leasingului sa ramana numarul cu care a venit masina? B 00 XYZ ? Nu am numar din ala cu data de expirare.
This post has been edited by rtBK: 22 Dec 2009, 13:58 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
se radiaza numarul respectiv- dar cred ca daca vb cu firma de leasing poate exista o procedura prin care se poate inmatricula cu acelasi numar
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai leasingul e terminat de 2 saptamani... sa inteleg ca numarul ala e radiat?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
pai cand termini cu firma de leaisng se face radierea - in cazul tau nu stiu situatia exacta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:18 |