Cine pune semnele de circulatie?, In Sectorul 5
![]() ![]() ![]() |
Cine pune semnele de circulatie?, In Sectorul 5
Sn3f3ru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 1.5 dCi 80 cp
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
he he.asta nu e nimic.ia vin-o la intersectia dintre strada nitu vasile si b-dul c-tin brancoveanu.desteptii au scos semafoarele ca largesc strada.astfel a ramas prioritatea de drum principal pe care nu multi o stiu.era intr-o seara o laguna facuta praf acolo.eu zic ca macar un politist ar rezolva situatia + ca pe acolo se mai trece si pe un rosu fiind intersectia "pustie" (fara politie)
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Conform legislației rutiere, administratorul drumului se ocupă de amplasarea și întreținerea semnelor și marcajelor de circulație.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 14 Dec 2009, 22:49) he he.asta nu e nimic.ia vin-o la intersectia dintre strada nitu vasile si b-dul c-tin brancoveanu.desteptii au scos semafoarele ca largesc strada.astfel a ramas prioritatea de drum principal pe care nu multi o stiu. Nu exista asa ceva acolo. Denumirea de "Prioritate de drum principal" se refera la cu totul altceva, vehiculele care patrund pe un drum national venind de pe un drum judetean, comunal sau local trebuie sa acorde prioritate vehiculelor care circula pe drumul national. Si etcetera. In zona aia exista indicatorul de Drum cu prioritate cand intri pe brancoveanu dar in fata intersectiei nu este repetat indicatorul. La fel si cu semnul de cedeaza trecerea care ar fi trebuit sa existe pe Nitu Vasile. Numai ca in lipsa lui toti ar trebui sa dea prioritate de dreapta. Si uite asa s-a facut o varza, eu belesc ochii de fiecare data cand trec pe acolo ca mori cu prioritatea in mana. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
am patit si eu la fel azi, imi tipa unu de nustiu ce drum principal (el avea defapt chiar cedeaza, dar nu prea se vedea, iar eu aveam prioritate, dar nu era si semnul). evident, l-am anuntat ca NU exista prioritate de drum principal in localitate. asa e, la nitu vasile cu brancoveanu e o mare varza. ar trebui pus un cedeaza temporar. eu am noroc ca trec pe acolo doar seara, si atunci pot sa ma asigur cum trebuie
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 14 Dec 2009, 22:51) Conform legislației rutiere, administratorul drumului se ocupă de amplasarea și întreținerea semnelor și marcajelor de circulație. ... cu avizul sau la cererea Politiei Rutiere. La nivelul consiliilor locale exista comisii mixte de avizare pentru aprobarea instalarii semnelor si marcajelor rutiere. Daca doresti sa soliciti asa ceva, ar fi bine sa trimiti sesizarea si la Politia Rutiera, care analizeaza oportunitatea. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dar de prioritate de dreapta la schimbarea benzii ati auzit? eu am fost uimit cand am auzit
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu e de dreapta, ci de stânga...
QUOTE(REGULAMENT de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice) Art. 136. - (1) Pe un drum public prevazut cu minimum trei benzi pe sens, când conducatorii a doua autovehicule circula în aceeasi directie, dar pe banzi diferite si intentioneaza sa se înscrie pe banda libera dintre ei, cel care circula pe banda din dreapta este obligat sa permita celui care vine din stânga sa ocupe acea banda. (2) Pe drumul public cu mai multe benzi, conducatorii de autovehicule care circula pe o banda care se sfârseste, pentru a continua deplasarea pe banda din stânga trebuie sa permita trecerea vehiculelor care circula pe acea banda. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai da... si eu eram pe a 2-a banda, iar celalalt era pe prima banda care se sfarsea.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
este obigat sa-ti acorde prioritate ... este specificat in codul rutier
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 22 Dec 2009, 20:27) asta asa e.oricum eu nu stau nici dupa prioritatea de dreapta nici dupa ce o mai fi.chiar daca nu au prioritate ii las sa treaca.mai bine raman eu ultimu si singur decat sa ma trezesc cu unu in mine QUOTE(rtBK @ 22 Dec 2009, 23:38) ![]() da acum pe bune.chiar ar trebui sa se faca ceva in intersesctia aia ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:22 |