[b]HELP[/b]: Alarma
![]() ![]() ![]() |
[b]HELP[/b]: Alarma
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
alcar invata telecomenzi, la ce iti trebuie sa clonezi una?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Toate alarmele invatza telecomenzi ... nu doar Alcar.
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE alcar invata telecomenzi, la ce iti trebuie sa clonezi una? Am o singura telecomanda (am primit alarma de la un prieten si asa o avea si el) si imi este destul de incomod cind trebuie sa plimb cheile intre mine si nevasta-mea. Am intrebat la Roel dar ei nu mai aduc telecomenzi cu cod fix asa ca singura sansa ramine prin prieteni. Multam oricum. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Toate alarmele invatza telecomenzi ... nu doar Alcar. toate alarmele straine si cunoscute da, dar alcar e romaneasca si .... de asta am zis :-) |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Spune ce tip de alcar ai 21, 22, 31 etc ca fiecare e altfel : cu cod saritor, nesaritor, etc ca cred ca sa vedem ce avem de facut . Scrie-mi pe mail .
|
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Descrie te rog cum arata telecomanda poate te ajut eu.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
incearca la Molid...ei vindeau odata Alcar...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE incearca la Molid...ei vindeau odata Alcar... OK. Mersi, o sa trec pe la ei cind ma intorc din concediu. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:02 |