Probleme cutie sau ambreaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie sau ambreaj
costinu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000
- ph09pnu
|
|||
mutulica_ionutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 October 09 ![]() |
sa nu fie vreun tampon de la motor..
|
--------------------
Dacia
Logan
2010
- secret
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
vezi sa complectezi si uleiul la cutie, cel mai probabil e sub nivel iarasi
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
costinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 September 07 ![]() |
nu am tampoane rupte (am avut unul in vara si stiu cum face)
am ulei in cutie |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000
- ph09pnu
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
QUOTE(costinu @ 18 Nov 2009, 01:30) Salut, De ceva vreme la viteze mici (<40-50), mai ales cand decelerez se aude un zgomot ca de frecare dinspre compartimentul motorului. Seamana oarecum cu zgomotul produs de motorul unui tramvai... Problema e ca de ieri a inceput sa huruie destul de tare si sa vibreze cand stau pe loc. Daca apas pe ambreaj vibratia si zgomotul se diminueaza mult. Uneori imi intra cu ceva dificultate in viteza 1-a si de asemenea, cand ridic piciorul de pe ambreaj, se aude un mic trosnit iar plecarea e putin cam brusca. si mie imi facea asa in primavara, tocmai in joia Pastelui...numai ca la mine s-a rupt un picior de la furca de ambreiaj, si cand cuplam, parca cuplam la tractor, direct, chiar daca aveam ambreiajul calcat. eu zic ca din cauza unui picior de la furca nu iti debraiaza complet la calcarea pedalei.Ar mai fi o varianta, ca discul de ambreiaj sa nu fi fost centrat si sa calce stramb pe placa... |
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:54 |