Accident Megane, VInovatul nu vrea sa ma despagubeasca
![]() ![]() ![]() |
Accident Megane, VInovatul nu vrea sa ma despagubeasca
Yna |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.696 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pe pv se trece numarul asigurarii lui rca ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Yna |
![]()
|
pai pv e la mine numai ca el a mentionat acolo la politie ca il da in judecata pe agent pe toti de pe acolo si a mentionat in pv ca nu vrea sa ma despagubeasca si e trecut si numarul asigurarii lui rca dar ce sa fac cu el ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Te duci la societatea unde ai tu Casco si deschizi dosar de reparatie cu regres pe RCA-ul lui. Cat timp ai numarul politei lui si document de la Politie din care reiese ca el e vinovat, e totul ok.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
lasa judecata si alte minuni. de aia ti-ai facut casco, sa se judece altii in locul tau...
o sa recupereze casco-ul banii de pe spatele lui, stai tu linistit... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Yna |
![]()
|
Am inteles ca as avea 2 posibilitati
1 sa imi fac masina pe full casco asta ar insemna sa fiu la zi cu plata cea ce nu sunt pt ca de e criza asta e platim cum putem deci nu ma pot folosi de full casco deocamdata pana platesc si imi repar masina si dupaia cei de la asigurari sa il dea pe el mai departe in judecata 2 sa il dau eu pe el in judecata dar ma costa 500 de ron devizu plus avocat plus luni sau poate ani de mers la tribunal. pana acum varinata cea mai buna cred ca este sa imi platesc acum 2 rate ca sa pot sa beneficiez de full casco si ei sa il dea pe el in judecata mai departe 19 Nov 2009, 18:14: Multumesc de raspunsuri fara nici o indoiala el e vinovatul am pv in care reiese clar i-a fost luat si permisu amenda tot tacamul si eu care am zis sa nu ii fac rau trageam ca prostu de el sa mergem la asigurari da el.....imi venea sa il strang de gat acolo in politie de nervi da am zis ca imi fac si alte belele This post has been edited by Yna: 19 Nov 2009, 18:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Are 15 zile la dispozitie sa conteste procesul verbal. Daca nu il contesta in timpul asta te poti duce linistit la asiguratorul lui!
Nu inteleg chestia cu casco. Cum adica nu poti deschide dosar pt ca ai intarzieri??? Daca ai intarzieri mari , polita rentra in vigoare doar daca faci o noua inspectie de risc. Vezi sa nu platesti degeaba! PS: 500 de roni un deviz?????????????????? Daca as avea clienti cu 100 roni bucata as face numai asta toata ziua si mi-as lua Logan nou intr-o luna!! ![]() Astept clienti! This post has been edited by kosfunny: 19 Nov 2009, 19:51 |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai service? Devizul ala il face service-ul!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Yna |
![]()
|
am 2 rate de casco nu de rata la masina neplatite si daca nu esti la zi nu poti sa te folosesti de ea, intradevar si eu m-as apuca de maine de facut constatari chiar atat e pretul mi-a aratat omu de la renault pretul am ramas masca 500 de ron si masina inca este in garantie am 25.000 de km cu ea facuti
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
kosfunny |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
ia vezi tu domn inspector , chiar esti ? daca depasesti 21 de zile sau ma rog cum ai tu in contract in care nu ti-ai platit rata , polita devine nula .
|
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
timpul ala pana sa ajunga la politie l-a petrecut cautand de nebun pe cineva sa-i faca RCA-ul din ziua respectiva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
argon- poate te interesezi si tu si vezi ca orice rca se activeaza dupa 2 zile de la emitere
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si nu e logic? dar e doar teoretic, practic se fac multe.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
nu se poate- pt ca la finalul fiecarei zi se face centralizarea la comisia de supraveghere - sa iti faci rca fara valabilitate vroiai sa zici
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
argon |
![]()
|
in fine, sunt asa zisi 'agenti' ce-ti fac polite asa, ca nu au acoperire e alta treaba, impresia omului e ca s-a scos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Yna |
![]()
|
deci eu am platita polita de asigurare obligatorie e platita pe un an ca asa se plateste la leasing nu poti sa iti faci pe juma de an
eu nu am platit 2 rate de full casco si nu pot sa ma duc acum la firma de leasing sa imi dea inputernicire sa ma pot folosi de full casco ps: la contractul de leasing firma de leasing iti plateste fullcasco din ziua cand iti ei masina pana in data expirari contractului de leasing deci practic masina e asigurata e totul ok numai ca nu imi da inputernicire sa pot folosi firma de leasing pt ca propietar e firma de leasing eu sunt utilizator |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.376 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai lasa-l in saracie de full casco... ce este aia??? full casco... spunei-i casco dar lasa-l pe full... ca ne-ai omorat.... asa ii place la roman sa fie masina full, casco full...
![]() Eu stiu asa... nu ti-ai platit polita casco la timp... nu o mai ai.... ia intereseaza-te de asta.... This post has been edited by Tudor: 20 Nov 2009, 17:36 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
ce se vorbea pe aici de rca - era vb de cel ce te-a lovit
20 Nov 2009, 15:31: cj- e ceva mai complicat - fiind in leasing masina luata- firma de leasing tot plateste catre asigurator si urmeaza sa isi recupereze banii de la yna This post has been edited by aleksanders: 20 Nov 2009, 15:31 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pai asta inseamna ca dpdv al asiguratorului nu ar trebui sa fie probleme, ratele catre el fiind achitate ... firma de leasing are interes in protejarea investitiei si va accepta achitarea ratelor restante si apoi acordarea acceptului pt. demararea reparatiilor pe casco etc.
doar sa vrea si sa poata el plati ratele alea catre firma de leasing si pare cea mai ieftina, sigura si rapida solutie! |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Yna @ 20 Nov 2009, 15:23) eu nu am platit 2 rate de full casco si nu pot sa ma duc acum la firma de leasing sa imi dea inputernicire sa ma pot folosi de full casco ps: la contractul de leasing firma de leasing iti plateste fullcasco din ziua cand iti ei masina pana in data expirari contractului de leasing deci practic masina e asigurata e totul ok numai ca nu imi da inputernicire sa pot folosi firma de leasing pt ca propietar e firma de leasing eu sunt utilizator daca casco e platit de firma de leasing si tu nu ai platit firmei 2 rate la casco, ai putea, cu ceva diplomatie, sa-i rogi pe cei de la leasing sa-ti dea acea imputernicire. pt ca, intr-un final, e si interesul firmei de leasing sa-si repare masina. la o adica ei nu au nici o garantie ca tu vei duce leasingul la final si poti abandona a doua zi masina a caror proprietari sunt. plus ca o reparatie pe casco se face mult mai sanatos si fara economie. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
kosfunny |
![]()
|
Nici eu nu cred ca o firma de leasing isi lasa masinile asigurate. Lasa lenea si du-te si vorbeste la firma de leasing si repara masina pe CASCO!
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
Yna |
![]()
|
asta e singura varianta platesc astea 2 rate imi fac masina si restu se descurca ei il dau ei mai departe in judecata.
asigurarea lui e valabila omu si-a facut asigurare pe 6 luni am verificat e in regula la politie ne-a pus la amandoi fiola deci nu era baut.......singura explicatie ma gandesc e de oftica de prostie de orice este ca i-a luat permisul si cred ca deaia........sper sa nu aveti vreodata un caz similar si mai ales sa nu aveti CASCO(fara full:)) ) si sa trebuiasca sa il dati in judecata. astea sunt legile din romania.......... 22 Nov 2009, 16:14: Am sa revin cu raspuns dupa ce imi voi repara masina si ce voi discutat cu cei de la CASCO si sunt foarte curios ce va pati omu. This post has been edited by Yna: 22 Nov 2009, 16:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Yna, lasa alea doua rate. Daca masina are casco valabil vorbeste cu cei de la leasing; este si interesul lor (garantat) sa-si repare masina lor calumea si fara probleme; o sa vezi ca vor intelege situatia.
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Yna |
![]()
|
Mai lasa-l in saracie de full casco... ce este aia??? full casco... spunei-i casco dar lasa-l pe full... ca ne-ai omorat.... asa ii place la roman sa fie masina full, casco full...
Eu stiu asa... nu ti-ai platit polita casco la timp... nu o mai ai.... ia intereseaza-te de asta.... cj98czh cred ca nu ai inteles, masina este asigurata din punct de vedere casco pentru inca 4 ani cat mai am leasing numai ca in talon firma de leasing e propietar eu sunt utilizator si imi trebuie inputernicire de la ei. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(argon @ 20 Nov 2009, 14:17) timpul ala pana sa ajunga la politie l-a petrecut cautand de nebun pe cineva sa-i faca RCA-ul din ziua respectiva. QUOTE(aleksanders @ 20 Nov 2009, 14:20) QUOTE(argon @ 20 Nov 2009, 14:38) mi-am facut rca de o gramada de ori care sa intre din ziua respectiva. toti agentii isi tin cate o chitanta-doua libere din urma, ca sa poata sa faca asta. iar la comisia de supraveghere, polita intra de cand au ajuns documentele la ei, deci la vreo ora-doua de cand ai luat polita de la agent |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:39 |