schimb distributie, ce piese trebuiesc demontate pentru a ajunge ?
![]() ![]() ![]() |
schimb distributie, ce piese trebuiesc demontate pentru a ajunge ?
dan supernova |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
cu piesele tale plus 1 milion daca nu ai ac sau un milion jumate daca ai ac te poate rezolva un prieten care lucreaza aftherwork...
![]() This post has been edited by ti3sto: 19 Nov 2009, 22:06 |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ms mult ti3sto ptr nr
![]() ![]() This post has been edited by dan supernova: 20 Nov 2009, 13:06 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ți-am dat să vezi ce se poate întâmpla... Așa că fă economie!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dan supernova |
![]()
|
da ms catalin am citit si miam dat seama ce se poate intampla deci nu voi face nici un pic economie
da cureau de ditributie trebuie masurata cu ceva ? |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
dan supernova |
![]() ![]()
|
gata azi am fost si ia mschimbat distributia la meridian sud pot sa zic decat ca am fost super multumit de ei .. .. pompa de apa nu am schimbato deoarece nu erau probleme
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Am vazut destul de tarziu topicul tau. Eu as fi recomandat Simpotrans(Sportului). Cat a costat toata operatiunea?
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
dan supernova |
![]()
|
pai am facuto in service meridian sud cu piesele lor cu tot originale 4 milioane jumate si a durat cam 2 -2.5 ore mie miau placut cum au lucrat nu au facut nici o figura exact ca la carte a si in in banii aia a intrat o verificare a masini (toata cap-coada) si curele de la alternator si de la aeru conditionat
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cu 4 milioane imi iau asigurarea rca
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dan supernova |
![]()
|
da asa e acum dorm linistit
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne spui cat te costa si treaba asta. Se pare ca au preturi bune astia de la meridian. Bafta!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
dan supernova |
![]()
|
da asa mi sa pare si mie fata de autocabalcescu sau adras au preturi mult mai mici ,,pai la autocobalcescu si la adras imi cerea 8-9 milioane fara pompa de apa cu pompa ma ducea undeva la 11-12 milioane pe cand la meridian cu 8 milioane schimbam si pompa de apa da nu a fos nevoie
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
prea multi spagari se vede ca au foamea in gat si firmele astea de 2 lei.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dan supernova |
![]()
|
gata am terminat toata masina acum e ca scoasa din fabrica nu mai are nimica am fost ieri si iam schimbat coloana de directir ,placute de frana + discuri , bucsi bascule ,bucsi bara stabilisatoare , reglat frana de mana (ca tinea prea sus ) tamburi desfacuti si curatati bine ,pusa pe tester miau iesit franele super bie ca la carte doar ca ...mi se pare ca roatile din fata sunt un pic mai infranate am fost leam zis la mecanici sa le ferifice sau uitat si au zis ca asa trebuie pana se mai uzeaza un pic acum nu stiu voi ce parere aveti e normal sa mearga un pic mai greu rotile ? (specific sau schimbat discuri si placute de frana )
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
djasu82 |
![]()
|
nu e normal dar asta e ca sa functioneze ca uns trebuie desfacut tot etrierul si spalat puse ganituri noi la pistoanele etrierelor verificat si dupa aceea montat.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dan supernova |
![]()
|
poate cu timpu cand se vor mai uza o sa isi dea drumu
<span class='edit'>18 Dec 2009, 14:55:</span> sa vad daca nu ma duc la ei din nou :| <span class='edit'>18 Dec 2009, 18:43:</span> am mai mers azi cu ea merge bn iam dat drumu la relanti si mergea fara nici o problema , si am vazut la un prieten cu matiz ca la el roata se misca super usor ,pe cand la mine se misca mai greu sper sa se mai lase in timp 18 Dec 2009, 21:06: mai vreau si eu cateva pareri daca e normal sa se miste mai greu rotile din fata dupa ce am schimbat placutele si discurile de frana ? in timp se mai lasa ? This post has been edited by dan supernova: 18 Dec 2009, 21:06 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca tot ti-ai schimbat placutele si franele, ai verifica garniturile de la etrier? Eu asa am patit, aveam rotile infranate pe fata intr-un hal fara de hal. S-a dovedit a fi garniturile de la etrier. Erau rupte, si nu mai culisa cilindrul corect, ramanand blocat. Un set de garnituri costa 4-5 lei.
Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dan supernova |
![]()
|
pai nu stiu ca totul lam facut la serivice leam zis ca mi se par ca sunt infranate si au zis ca asa trebuie totul e parfum
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:28 |