Curatat motoras pas cu pas, creat o noua problema.
![]() ![]() ![]() |
Curatat motoras pas cu pas, creat o noua problema.
dan75 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă îți spun că nu știi să citești turometrul te superi pe mine.
![]() Iar acel martor rămâne aprins chiar dacă problema nu mai există, până când eroarea este ștearsă. This post has been edited by C a t a l i n: 21 Nov 2009, 13:28 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Turometrul de Logan are prima gradație la 500rpm, nu 0. Prin urmare, la 2 linii mai sus sunt aproximativ 750 rpm.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...1871&hl=ralanti http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=38174 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dan75 |
![]()
|
Ok, mersi, citisem asta mai demult dar uitasem.Banuiesc ca stergerea erori se face doar prin conectare la mufa din torpedou, nu ?
This post has been edited by dan75: 21 Nov 2009, 15:20 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io nu intwlwg cum uni dichisesc la bietu logan mai ceva ca la 1310
![]() io nam curatat nimic niciodata la motor si are 5 ani masina. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
nu e tot dacie?trebuie sa se invete lumea sa o repare si in camp,daca e posibil...
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
dan75 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
Mcatatm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 January 05 From: Timisoara ![]() |
Si eu am avut probleme asemanatoare cu motorasul pas-cu-pas. Dupa o perioada destul de lunga in care am sperat sa-si revina l-am schimbat la Ciclop Timisoara. 180 lei + 30 manopera, parca. Toata afacerea a durat nu mai mult de 20 min. (Logan Ambition 1,6 aprox. 65000 km).
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Mpi
2005 Ambition
|
|
dan75 |
![]()
|
Am rezolvat si eu problema, am sters eroarea din calculator, si acum totul e ok.Am sa caut sa cumpar si eu acest motoras pentru orice eventualitate.Se schimba foarte usor.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:37 |