Probleme cu partea electrica, proiectoare, lumina plafoniere, zgomot alternator
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu partea electrica, proiectoare, lumina plafoniere, zgomot alternator
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
alternatorul ala are nevoie de rulmenti noi. La proiectoare vezi daca ai curent pe fire, verifica releul, si schimba butonul ala ca o sa iei foc. La plafoniere verifica traseul si butoanele de la stalpii fata, lampile din plafoniera si contactele de la sigurante/papucii care intra in tablou
spor! |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Mersi mult de tot, kog, am sa ma uit maine.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
la capitolul probleme electrice am si eu o nelamurire.Dupa reparatia capitala de la masina, am montat bordul la loc, bucuros ca merge tot, nici un scurt nimik, cand am vrut sa fac probe la semnaliari pozitii, am vazut cand pun avariile, o mica problema pe fata doar, si anume, cand se opreste semnalizarea se aprind pozitiile, cand semalizeaza se sting pozitiile si tot asa.Am intrebat pe cineva de la servici si mi-a zis ca ar fi problema de masa, ma poate ajuta cineva cu un sfat, sau dc ati mai intalnit asa ceva ?? Multumesv
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
treaba de masa( lipsa) la pozitia care iti face figuri ,
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:37 |