[VAND] instalatie de brad 10 ron, 100 leduri
![]() ![]() ![]() |
[VAND] instalatie de brad 10 ron, 100 leduri
astronaut24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 25 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vad ca are becuri, daca erau leduri ma interesa si pe mine , o instalatie cu leduri arata asa
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
astronaut24 |
![]()
|
Multumesc chiar nu mi-am dat seama leduri sau becuri ,la pretul asta iti dai seama ca nu m-am uitat la detaliile astea .
![]() Cu stima! |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
Am revenit cu noi instalatii de geam/perete/usa
am facut cate un filmulet pentru fiecare in parte: -Instalatie de geam/usa/perete cu Merry Christmas 20 ron Click aici pentru instalatia cu merry christmas -Instalatie de geam/usa/perete Cu Mos Craciun pe sania cu reni 20 ron click aici pentru a vedea mosu pe sania cu reni -Instalatie 40 beculete clopotel 20 ron click aici pentru a vedea instalatia de clopotei Contact yahoo messenger: rus_astronaut Contact skype: rus_astronaut |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
am facut cate un filmulet pentru fiecare in parte: -Instalatie de geam/usa/perete cu Merry Christmas 20 ron Click aici pentru instalatia cu merry christmas -Instalatie de geam/usa/perete Cu Mos Craciun pe sania cu reni 20 ron click aici pentru a vedea mosu pe sania cu reni -Instalatie 40 beculete clopotel 20 ron click aici pentru a vedea instalatia de clopotei Contact yahoo messenger: rus_astronaut Contact skype: rus_astronaut |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din alea tip perdea nu ai?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
astronaut24 |
![]()
|
am facut cate un filmulet pentru fiecare in parte: -Instalatie de geam/usa/perete cu Merry Christmas 20 ron instalatie merry christmas -Instalatie de geam/usa/perete Cu Mos Craciun pe sania cu reni 20 ron mos craciun pe sanie -Instalatie 40 beculete clopotel 20 ron My Webpage Contact yahoo messenger: rus_astronaut Contact skype: rus_astronaut |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
am facut cate un filmulet pentru fiecare in parte: -Instalatie de geam/usa/perete cu Merry Christmas 20 ron instalatie merry christmas -Instalatie de geam/usa/perete Cu Mos Craciun pe sania cu reni 20 ron mos craciun pe sanie -Instalatie 40 beculete clopotel 20 ron My Webpage Contact yahoo messenger: rus_astronaut Contact skype: rus_astronaut |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:39 |