puscatura in podul pedalier la franare, oare ce o fi
![]() ![]() ![]() |
puscatura in podul pedalier la franare, oare ce o fi
hathazy |
![]() ![]()
|
||
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ia vezi nu cunva ai vre-o fisura la pedalier , uita-te atent peste tot
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
hathazy |
![]() ![]()
|
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
nop nu am...sunt ff sigur...toata masina e silicanata bine izolata imposibil sa rugineasca sau sa fie fisurat...(ma-m si uitat)
|
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|
cristicipaian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 January 09 From: Tg. Mures ![]() |
sau ai cel putin un lonjeron rupt
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- MS 04 NWC
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga capul acolo. Apasa cu mana pe pedala. Vezi daca pocneste in interior sau afara. Repara defect.
|
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu as zice sa verifici bucsile la bascule si tiranti
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
bucsa de teflon de la caseta
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
hathazy |
![]() ![]()
|
am gasit problema..era din traversa de la cutie..mai precis din tampon
|
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|
hathazy |
![]()
|
tot bate...nu era aceea cauza:(((....
|
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
verifica bucsile de bascule si bucsile de la tirantii
|
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
verifica tampoanele de la traversa sa nu fie rupute ,foarte moi , si verifica strangerea traversei de capacul cutiei de viteze de obicei se scabesc suruburile si apar acele batai in podea la decelerare si denivelari
|
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
hathazy |
![]()
|
okok...ms mult maine am sa le verific....mi le-a verificat cica un meserias si zice ca a facut el ceva pe akolo....de aia am si postat mai devreme ca e acolo problema...intradevar ca nu am mai batut in primele 10 km iar apoi din nou a batut...msmsms
![]() |
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am si eu problema asta. La frane puternice pocneste ceva destul de tare. Dupa cum se aude vine din butucul dreapta spate. Am schimbat puntea acum cateva zile (si pe vechea masina facea la fel de mult timp dar mesterii ziceau ca e din repartitor) Ce poate pocni asa din butuc?
Desfacut nu se vede nimic suspect, cilindrul e nou, arcurile sunt la locul lor, de franat franeaza foarte bine This post has been edited by kog: 9 Mar 2010, 20:20 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vladut88 |
![]()
|
verifica cele 4 suruburi de 8 (cheie 13) care tin taleru cu cilindru si sabotii posibilitatea ca sa fie de acolo e 99%
|
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
o sa verific maine, cautand pe forum am vazut ca asta ar putea fi problema. Multumesc de raspunsul prompt
![]() This post has been edited by kog: 9 Mar 2010, 20:43 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(vladut88 @ 9 Mar 2010, 20:40) verifica cele 4 suruburi de 8 (cheie 13) care tin taleru cu cilindru si sabotii posibilitatea ca sa fie de acolo e 99% 99,9999999% ![]() si sa stii ca daca e de acolo trebuie sa schimbi taleru(se ovalizizeaza gaurile si orcat le-ai strange tot o sa auzi bataia aia); ca sa le poti strange suruburile alea iti trebuie presa de rulmenti(nu poti lucra decat cu rulmentul interior scos)... This post has been edited by baranga: 11 Mar 2010, 16:46 |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
andu89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 March 10 From: darabani ![]() |
am patit si eu o data treaba asta...era cam la o saptamana dupa ce am schimbat toata fatza (bucse, rulmenti, pivoti, capete de bara etc)...aveam impresia ca imi sar rotzile de pe fatza dak franam mai tare sau dak luam o groapa (cat de mica) si spre surprinderea mea am vazut ca erau bucsele de la bratul inferior...erau zob...cea mai buna solutie(ca sa verifici) ridica rotile de pe fatza pe un cric si misca_le. prinzi roata cu ambele maini (stanga - dreapta nu sus jos...acolo vezi daca are joc la rulmenti) si vezi daca joaca tare...in acelasi timp te uiti la brat sa vezi daca joaca (acolo unde vin bucsele)...eu unul asa am facut si mi_am dat seama...o bucsa era sarita de tot de acolo (de buna ce era...si noua pe deasupra)...multa bafta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BT 03 JAU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:39 |