Atentie Asirom !
![]() ![]() ![]() |
Atentie Asirom !
Club12TRS |
![]()
|
||
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Si la cine ? Sa-nteleg ca tu esti broker si primesti bani mai multi de la alte firme ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca restul firmelor de asigurari iti dau bani in avans, pentru orice eventualitate.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Adevarul e ca io m-am luptat cateva luni cu Asirom ca sa-mi recuperez banii. Mi-e scarba sa spun toata povestea, dar la ei nu-mi voi mai face asigurare niciodata-n viata. Asta e clar.
In caz ca lovesc pe cineva, nu vreau sa-l nenorocesc pe viata dandu-i RCA de la asirom. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 3 Dec 2009, 10:59 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cel mai bine este sa nu ai nevoie sa folosesti RCA-ul sau casco, dar in ultimul timp toti sunt o apa si un pamint...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
QUOTE(Club12TRS @ 3 Dec 2009, 10:34) Nu mai faceti asigurari la Asirom! In caz ca loviti pe cineva, riscati sa fiti dati in judecata si sa platiti din buzunar! Asirom nu mai plateste, tergiverseaza lucrurile luni de zile, multa lume se plange ca nu-si poate ridica masina din service!!! Am si eu un deviz de reparatie in regie proprie, mi-au zis ca ei nu platesc decat dupa 30 zile - termenul legal este de 15 zile MAXIM! La registratura Asirom e coada, multe persoane vin si reclama ca nu-si pot ridica masinile din service din cauza intarzierii platilor. Deci, NU Asirom!! Sa ma scuzati dar nu inteleg, de cine sa fi dat in judecata? De asiguratorul tau RCA sau de asiguratorul CASCO al celuilalt? |
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
Vasilica007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 15 November 09 ![]() |
De pagubit
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCI
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
pai ce treaba sa aiba pagubitul cu soferul care l-a lovit! omul ala a fost de buna credinta si s-a asigurat la firma respectiva! acum daca firma respectiva de asigurari da banii pentru reparatii dupa x luni nu inteleg vina soferului neatent...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Asirom mi-a cerut 1100 lei la RCA asa ca eu clar nu fac la ei! Am facut la astra!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cit? poate n-ai inteles bine.
Si la astra cit a costat? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eram si cu Andy cand am intrebat.....1100 lei sau 11 milioane vechi ... la asirom.
La astra am dat 400 lei pe 1 an incheiat pe 8 august 2009. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tarifele RCA de la Asirom sunt intr-adevar naucitoare:
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
Doamne, dar maei mai sunt si sunt si din zona 1!
19 Dec 2009, 21:29: mari This post has been edited by dandee: 19 Dec 2009, 21:29 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
|
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
Andreass |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 July 09 From: Constanta ![]() |
Acuma depinde ce vrei. Vrei calitate te duci la Asirom. Daca nu te duci la Astra sau alte firme facute recent cu preturi mici. De ce zic asta ? Pentru ca la Asirom platesti mai mult dar ai siguranta ca iti repari masina si iei toti banii. Sa zicem ca faci Rca-ul de 11 milioane ( 1100 lei) Si te loveste cineva si reparatiile costa 10 mil( 1000lei). Aia de la Astra unde ai facut cu 4 mil. Cum naiba iti platesc ? Vezi aici e marea greseala. Te duci la unii unde platesti mai putin, dar cat platesti atat face. { P.s. : E doar o parere, nu tin nici nu Asirom nici cu nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1310 , Solenza
1994 , 1,3l
- CT-05-HEL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai potrivit sumele alea...
![]() Si daca valoarea daunei e... 2000 ron, primesti doar 1100, cat ai dat?? ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
aalinte |
![]()
|
![]() membru pasionat de daciute vechi Group: Members Posts: 102 Joined: 2 January 07 ![]() |
Astra, Omiasig, Tiriac, Generali, sunt firme care despagubesc.
Fugiti de Carpatica sau altii. Oricum ca si asigurat faci RCA-ul unde este mai ieftin. Atat timp cat polita RCA este valabila nu ai cum sa fi dat in judecata de pagubit. Eventual pagubitul o sa dea in judecata firma de asigurari. |
--------------------
dacia,opel
1304,astra G
1998 izoterma,2004 1,7CDTI
- il-03-tzt; il-03-mhr papucar
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
QUOTE(Andreass @ 17 Jul 2010, 17:14) Pentru ca la Asirom platesti mai mult dar ai siguranta ca iti repari masina si iei toti banii. Sa zicem ca faci Rca-ul de 11 milioane ( 1100 lei) Si te loveste cineva si reparatiile costa 10 mil( 1000lei). Aia de la Astra unde ai facut cu 4 mil. Cum naiba iti platesc ? Vezi aici e marea greseala. Pai in caz ca ma loveste cineva,reparatia nu se face pe RCA-ul individului?Ce mai conteaza cum am facut-o eu,ieftin sau scump?Daca ma loveste unul,macar sa fie unul cu RCA gras de tot... ![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din ce vad pe aici se pare ca unii habar n-au ce inseamna rca.
asigurarea de Raspundere Civila Auto este o polita prin care tu asiguri plata despagubirilor catre alte persoane (terte) carora tu le-ai provocat o dauna, si atat. cum iti repari tu masina proprie e problema ta. deci daca o faci la cea mai scumpa firma e fix egal cu 0, tu nu vezi nici un leu de la ei. in caz de esti pagubit vei primi bani de la firma de asigurare a vinovatului. desi polita rca variaza dupa cilindree masinii (o imbecilitate de altfel), suma asigurata este aceeasi pentru fiecare asigurat. sunt niste plafoane anuale stabilite de guvern. daca nu ma insel anul acesta este 1.500.000 euro pentru daune materiale si 2.000.000 euro pentru persoane ranite sau (Doamne Fereste!) decedate. de asemenea suma asigurata nu scade la plata unei despagubiri, cum se intampla in cazul casco. This post has been edited by slider2: 18 Jul 2010, 20:34 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Andreass |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 July 09 From: Constanta ![]() |
QUOTE(BZN @ 18 Jul 2010, 08:36) Pai atunci punem problema ca tine ![]() 19 Jul 2010, 10:42: Scz, pentru dublu post. da m-am grabit. Eu nu tin nici cu asirom nici cu nimeni toti sunt niste tepari. Dar totusi crede-ma ca majoritatea isi fac asigurari la Asirom. Pentru ca el e fostul Adas. Agentia de asigurare a statului. Pacat ca cea fost odata nu mai e si acum. ![]() This post has been edited by Andreass: 19 Jul 2010, 10:42 |
--------------------
Dacia
Break 1310 , Solenza
1994 , 1,3l
- CT-05-HEL
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(Andreass @ 17 Jul 2010, 16:14) Sa zicem ca faci Rca-ul de 11 milioane ( 1100 lei) Si te loveste cineva si reparatiile costa 10 mil( 1000lei). Aia de la Astra unde ai facut cu 4 mil. Cum naiba iti platesc ? Vezi aici e marea greseala. Te duci la unii unde platesti mai putin, dar cat platesti atat face. pe langa faptu' ca aberezi... te mai lasa si materia cenusie la greu ![]() dupa cum s-a spus mai sus suma pentru daune este o suma cu o cota maxima fixa impusa de lege, INDIFERENT CAT TE-A COSTAT POLITA... si cum platesc firmele de asigurari si cum isi fac banii? pei tu ai impresia ca din, sa zicem, 100 de polite incheiate, toate cele 100 vor fi folosite? adica toti cei 100 asigurati vor face accidente? categoric NU, doar cativa.... deci 100 de polite incheiate (sa zicem 500 ron polita), avem 500000ron, din astea 100, 5 sunt folosite, sa zicem ca avem de platit/despagubit (noi ca firma de asigurare) o suma in valoare de 10000 ron (cele 5 polite)... ei bine uite cum am ramas noi cu 490000 ron "profit" (in ghilimele pentru ca automat mai sunt si alte cheltuieli in firma + taxe/impozite care nu stiu la cat s-ar ridica) ...vorbim evident despre RCA, dar si cu CASCO e aproape aceeasi poveste.... deci nu le mai plange tu de mila firmelor de asigurari ca au ce manca ![]() problema e ca treaba e destul de relativa, ca daca face un asigurat cine stie ce catastrofa si esti obligat ca firma de asig. sa despagubesti o suma d-aia de nici macar nu sti s-o citesti... atunci e naspa... |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(SSilent @ 20 Jul 2010, 00:02) deci 100 de polite incheiate (sa zicem 500 ron polita), avem 500000ron, din astea 100, 5 sunt folosite, sa zicem ca avem de platit/despagubit (noi ca firma de asigurare) o suma in valoare de 10000 ron (cele 5 polite)... ei bine uite cum am ramas noi cu 490000 ron "profit" (in ghilimele pentru ca automat mai sunt si alte cheltuieli in firma + taxe/impozite care nu stiu la cat s-ar ridica) ...vorbim evident despre RCA, dar si cu CASCO e aproape aceeasi poveste.... 100 x 500 = ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ce vrei bre e tarziu
![]() aparent nici materia mea cenusie nu mai e ca pe vremuri, dar ideea conteaza |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Andreass |
![]() ![]()
|
Hmm, se vede ca toti se incing, cand vine vorba de asigurari. Era doar o parere.
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1310 , Solenza
1994 , 1,3l
- CT-05-HEL
|
|
SSilent |
![]()
|
pei normal... asigurari = frustrari
|
--------------------
Dacia
1210
1986
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Andreass @ 17 Jul 2010, 16:14) Acuma depinde ce vrei. Vrei calitate te duci la Asirom. Daca nu te duci la Astra sau alte firme facute recent cu preturi mici. De ce zic asta ? Pentru ca la Asirom platesti mai mult dar ai siguranta ca iti repari masina si iei toti banii. Sa zicem ca faci Rca-ul de 11 milioane ( 1100 lei) Si te loveste cineva si reparatiile costa 10 mil( 1000lei). Aia de la Astra unde ai facut cu 4 mil. Cum naiba iti platesc ? Vezi aici e marea greseala. Te duci la unii unde platesti mai putin, dar cat platesti atat face. { P.s. : E doar o parere, nu tin nici nu Asirom nici cu nimeni ![]() tu ai inteles ce e ala rca? ai habar la ce foloseste? QUOTE Pai atunci punem problema ca tine . Aici iei 11 mil. din 20. Si la ailalti 4 din 20. aici esti de coma. tu ai dat la rca macar 100 milioane? ca poate dai peste trasura lui becali? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Andreass |
![]()
|
Se vede ca nu te-ai obosit sa citesti mai sus alte comentarii. Am inteles odata
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Andreass: 26 Jul 2010, 09:25 |
--------------------
Dacia
Break 1310 , Solenza
1994 , 1,3l
- CT-05-HEL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:13 |