"arunca de spate", logan
![]() ![]() ![]() |
"arunca de spate", logan
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Întâi adu mașina la parametrii normali de funcționare, și abia apoi determină dacă există sau nu probleme...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
nu cred ca se va imbunatatii ceva daca bag 2.2 pe spate!cred ca din contra...
![]() ma rog nu va imaginati ca te da cu capul de plafon ![]() This post has been edited by adită: 8 Dec 2009, 16:30 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(adită @ 8 Dec 2009, 16:20) am pus pe fata 2.2 si pe spate 1.9!stiu ca la carte scrie 2.2 pe spate si 2 pe fata parca dar mi se pare mai ok ca pe spate sa nu le ai balon...sta mai bine pe curbe! QUOTE(adită @ 8 Dec 2009, 16:29) Te rog să îți expui, dacă vrei, părerea în legătură cu cum ți se pare și cum crezi tu că s-a ajuns la acele valori pentru presiunea din pneuri, și eventual ce calificare are persoana care a făcut-o. |
--------------------
-
-
|
|
adită |
![]()
|
eu am spus ca in carte scrie ca pe fata tre sa ai 2.0 si pe spate 2.2!
parerea mea ca ar face mai rau daca as pune 2.2 pe spate deoarece roata ar avea presiunea mai mare!e oarecum logic! nu stiu asa zic eu! poate ma insel! zi-mi si parerea ta! ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(adită @ 8 Dec 2009, 16:20) Adică n-ai presiune în anvelope suficientă, și pneul se deformează înspre lateral, talonul nu mai stă perpendicular pe sol. Te întrebasem de ce crezi tu că valorile din carte, date de un inginer, în urma unor calcule și încercări, sunt mai proaste decât alea care "ți se par și le crezi tu" mai bune... This post has been edited by C a t a l i n: 8 Dec 2009, 16:45 |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca deja stii mai bine decat aia de au facut masina care e presiunea buna, de ce mai intrebi aici care e problema?
Ai incercat sa abordezi mai incet gurile alea de canal, cu viteza mai mica? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adită |
![]()
|
pai tot timpul am avut acelasi mers si nu facea asa!sa zic ca face cam de 2-3 saptamani!
nu iti imagina ca o rup in canale si in gropi! sunt canale peste care poti trece lejer! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi tu ai impresia că o anvelopă cu care rulezi la o presiune necorespunzătoare ține o veșnicie?
|
--------------------
-
-
|
|
adită |
![]()
|
ma gandeam ca o fi si din cauza cauciucelor ca sunt cele de vara...si ca din cauza frigului..s-au mai intarit!
ce-i drept am mers destul de mult dan-plulea cu presiunea mica! ![]() This post has been edited by adită: 8 Dec 2009, 16:53 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Umfla rotile cum recomanda producatorul si nu vei mai avea probleme, problema ti-ai facut-o singur pentru "ca crezi tu"...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Imparatul |
![]()
|
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
Stai linistit ca nu se intampla nimica. Sare mai tare peste gurile de canal, asta este. Orice masina face asa mai ales cand mai si virezi, se deplaseaza putin pe traiectorie, in fct. de viteza, amortizoare si gradul de uzura al strazii (gropi). Nu e nici o problema, stai linistit.
Atatia "nimeni" si-au adus din afara niste cazane auto si niste joanghine de le cad tablile, si dau bani la RAR spaga cat pt. o masina noua, ca sa treaca si nu au patit nimica cu acele harburi de UE. Asa ca tu stai linistit cu o masina aproape noua. Nu are nimica si nu vei pati nimic. Depinde doar de cum conduci. This post has been edited by Imparatul: 9 Dec 2009, 00:29 |
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
adită |
![]()
|
hai ca o sa fac si cum zice producatorul!o sa bag 2.2 pe spate sa vedem ce o sa se intample!desi nu sunt deloc convins ca situatia s-ar imbunatatii, o fac!va tin la curent!va multumesc tuturor pt sfaturi!
ce spui tu cataline ar avea o logica totusi! azi bag 2.2 sa vad! This post has been edited by adită: 9 Dec 2009, 11:05 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunt 3 cauze: presiunea din pneuri, amortizoarele si bucsele de cauciuc de la punte.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
prima cauza cade la diferente de genul 0.2 bar nu avea rost contradictia pe tema asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Si masina mea face chestia asta la viteze mai mari in viraje cu usoare denivelari. Nu e de speriat dar uneori parca te surprinde
Am pus aceasta intrebare unui reprezentant Dacia la un moment dat si a spus ceva de genul ca ar fi din cauza defazajului suspensiei (fata spate cumva) ca nu ar fi bun ptr ca masina e inalta. Cine poate traduce chestia asta e binevenit. Spune ca o rezolvare ar fi nu stiu ce amortizoare facute in cehia dar nu am mai multe amanunte |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
adită |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si a mea face la fel. De cand am luat-o. Si cu presiunea ca la carte si fara. Mai ales pe afara, daca am viteza, iau o curba, iar curba e nitel denivelata, fuge de cur in exterior. Numai cu portbagajul incarcat sau cu pasageri in spate nu face. Dealtfel logic. Cred ca e din ciclul "asa face toate".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau umbla cu rezervorul plin, ca am vazut ca-i la moda la multi Loganisti sa bage de 30 ron cand ajunge la ultima linie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(argon @ 9 Dec 2009, 14:21) sau umbla cu rezervorul plin, ca am vazut ca-i la moda la multi Loganisti sa bage de 30 ron cand ajunge la ultima linie pai cu 30ron face sute de km, masina consuma putin. este si normal sa bage de atat9 Dec 2009, 15:12: Eu am schimbat doua seturi de amortizoare pe masina. Cand le-am pus noi, a disparut in proportie de 90% efectul de dezechilibrare. Cu setul de acum (al doilea) inca nu este deranjant dezechilibrul. Dar eu as mai suspecta si prinderile de cauciuc care tine puntea de sasiu. This post has been edited by IRONICK: 9 Dec 2009, 15:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adită |
![]()
|
de cand ai masina ironik?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Dec 2009, 15:21) sau umbla cu rezervorul plin, ca am vazut ca-i la moda la multi Loganisti sa bage de 30 ron cand ajunge la ultima linie. Lasa ca e bine sa fii la moda mai ales cand retardul de la benzinarie incurca varza cu cartofii si iti baga benzina in loc de motorina ![]() Pe mine ma streseaza la culme cand trec peste bumpere daca stau pe locurile din spate. suspensia este destul de rigida pe spate cu masina neincarcata. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
apai daca si suspensia de logan e rigida atunci nu stiu ce sa mai zic , eu zic ca e cea mai buna suspensie ptr cei care alterneaza asfalt cu drum de tara , cu pavaj piatra cubica si cu canale si borduri . Fara sa vreau sa fac propaganda zic ca se comporta binisor in toate situatiile de exploatare. Referitor la fugit spatele in viraj cu denivelari tip gropi sau gauri de canal zic ca e normal sa fuga spatele din moment ce una din roti rupe aderenta si patineaza lateral , capacul ala de canal lucios si putin umed nu ofera nici o aderenta cu pneul , la fel si groapa care iti salta puntea spate si una din roti ramane partial "in aer" .
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(adită @ 9 Dec 2009, 17:23) de cand ai masina ironik? nu am, mi-o imprumuta tata din cand in cand ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adită |
![]()
|
ma rog, reformulez!cati ani are masina tatalui tau?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
este din 1900 toamna ... glumesc
2005 This post has been edited by IRONICK: 10 Dec 2009, 12:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
si cati km are masina tatalui tau?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nicu64 |
![]()
|
![]() dinulescu nelu Group: Members Posts: 7 Joined: 16 December 09 From: giurgiu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2008 dci 80cp prestige
- gr 64 din
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Stiu ca e cam vechi topicul dar poate da cineva solutia pentru aceasta problema. La fel face si a mea si e chiar enervant(nesigur) si nu stiu ce sa schimb.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:27 |