Bara de protectie spate (plastic) avariata
![]() ![]() ![]() |
Bara de protectie spate (plastic) avariata
cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE N-am declarat nicaieri iar cei de la Tulcea m-au ajutat si fara dovada. Credeti ca e necesar sa declar si o astfel de bagatela???
Eu zic ca da. Daca ai casco clar iti trebe, la service nu ti-o repara nimeni fara dovada + ca daca te opreste politia si nu ai dovada nu e de bine. Poti s-o declari oriunde ca ai gasit-o lovita in parcare. Bafta, |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Shi care-i shpaga daca minte ca a gasit-o lovita in parcare. Ce n-are gura sa spuna da dom'le am lovit-o eu. Daca are Casco prea putin conteaza cine a lovit-o. Daca nu are Casco iar nu conteaza, ca si-o repara pe banii lui deci la ce naighba ar folsi minciuna in cazul asta ???
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca spui ca ai lovit-o tu, te taxeaza politia cu fondul de dezvoltare. Adica platesti amenda.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la dovada, aia e importanta. Eu, pe un break, mi-am atins din greseala in parcare (am dat in gard cu ea) aripa fata-dreapta in dreptul semnalului (cel atasat de far). Rezultatul: semnal spart (60k acum un an) si oindoitura de vreo 1 cm + saritul vopselei aferente. Ei bine, ca s-o repar mi-a trebuit dovada, desi se vedea clar ca era o bagatela si ca nu putea proveni dintr-un accident serios.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
Exista intradevar acea taxa de care vorbeste Marty?
Cum constata cei de la politie avaria? Trebuie sa-i duci la locul faptei si sa le dovedesti ca intradevar pe stalpul x sunt urme de vopsea de pe tabla masinii tale (ca nu cumva avaria sa fi provenit de la un contact cu vreun pieton mai tare de oase)? Sau e suficient sa-ti vada problema bazandu-se pe buna ta credinta? In cazul 2 impactul a avut loc in jud Tulcea iar eu sunt rezident in Tm deci mi-ar fi imposibil sa mai declar avaria. |
-------------------- |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu te costa nimic daca zici ca ai gasit-o in parcare asa.... Mai ales daca e la spate nu e nici o problema.
Trebuie doar sa mergi la biroul de accidente usoare de la politie si sa zici cum a fost. Ai grija sa declari ca s-a intamplat in orasul cu pricina, nu in altul !!! In Bucuresti trebuie sa mergi la sectia corespunzatoare sectorului unde s-a intamplat. Alegi si tu o strada din Timisoara (asa parca ziceai) , tii minte numele si numarul, zici ca aveai masina parcata acolo. Si gata. Nu iti da amenda, evident. Completezi o cerere si ti se va elibera dovada - necesara la reparatie. Ai grija sa fie scris clar pe dovada aia ce anume e avariat !!! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Eeei, dar trebuie să mergi cu mașina, că poate polițistul coboară să se uite la avarie. Dar, în rest, totul se desfășoară așa cum a spus i96nds.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cosmin, "taxa pentru fondul de dezvoltare al politiei" = amenda . Daca zici ca ai dat tu din greseala cu spatele intr-un pom te pune sa platesti amenda fiindca nu ai fost atent. Taica-miu a raschetat un stilp de iluminat cu partea dreapta a berlinei. S-a dus la politie si a declarat asta. Stiti ce a urmat ??? L-au trimis la LUXTEN ca sa vina cu declaratie de la aia cum ca n-au nevoie de despagubiri si ca stilpul e intreg si functional. Deci, pe scurt, cea mai simpla varianta e "am gasit-o in parcare"!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Daca ai casco, nu uita sa iei cu tine si polita sau copie dupa ea.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:24 |