amenzi, am inteles ca nu se mai suspenda permisu
![]() ![]() ![]() |
amenzi, am inteles ca nu se mai suspenda permisu
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum e faza cu 50 km/h. Dar pentru neacordare de proritate (pietoni sau alte masini), trecut pe rosu etc nu se mai ia permisul decat daca in urma unei atare fapte a rezultat un accident. Pentru ebrietate se suspenda 3 luni sau se anuleaza, depinde daca depasesti sau nu pragul ala (parca 0.3 la mie). Se mai suspenda daca nu opresti la trecerile la nivel de cale ferata, daca nu dai prioritate masinilor speciale aflate in misiune, daca te tii de o astfel de masina sau de o coloana oficiala. Si cam atat. Pentru restul amenzi (piperate, dar macar pastrati permisul).
This post has been edited by bogdan_o: 2 Apr 2005, 21:38 |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
cum ziceam pt. baut and drive ... tinut dupa salvare si pompieri sunt de acord dar celelelte mi se pare normal sa se dea doar amenzi... mai intorci pe o linie continua mai faci dreapta pe un galben mai rosu asa si mi se parea absurd sa iti ia permisu... ca e amenda mare ... mi se pare normal ca faci un lucru interzis.
astept in continuare cifre ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt depasit viteza cu mai mult de 50km/h se ia SIGUR permisul
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Deschis la cerere. va rog nu aberati. Multumesc.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, ieri am primit o recomandata pe numele nevestei. Nestiind ce e, a ridicat-o
![]() PV e insa pe numele sotiei, care nu are permis (de, masina e pe numele ei). Am vreo sansa sa o contest? ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
fa contestatie...cate de-astea trebuie sa-mi vina si mie...cred ca intr-una o sa ma si cheme la politie...dar cine se duce ...
![]() Deci poti face contestatie....cere dovada. This post has been edited by andu911: 21 Sep 2005, 15:54 |
--------------------
-
-
-
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 21 Sep 2005, 15:54) fa contestatie...cate de-astea trebuie sa-mi vina si mie...cred ca intr-una o sa ma si cheme la politie...dar cine se duce ... ![]() Deci poti face contestatie....cere dovada. Da, corect. Sa-ti arate poza ca am senzatia ca le mai trimit si la plezneala fara sa pastreze dovada si atunci i-ai prins. |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca la contravenient este trecuta sotia, poti face contestatie linistit
Nu se poate amenda altul decat contravenientul, care in cazul dat nu este sotia... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Dar nu le-o trece prin "minte"
![]() This post has been edited by rtulea: 22 Sep 2005, 08:13 |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Trecut pe rosu, amenda 100 Ron, platibila in 48 de ore 50 Ron.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Neacordare de prioritate,peste 50 km -se ia permisul.
Iar la trecerea pe rosu faza ca s-a scos si ti se ia permisul decat daca ai facut accident mi se pare o mare ABERATIE....Chiar azi am vazut un taxi care a trecut fara nici o taina pe rosu...si tu pleci ca prostu' cinstit pe verde si poc.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mda.. amenda e din 26.07, dar data pe PV au trecut-o ulterior (e cu alta culoare) - pe 01.09, asa ca din pacate sunt acoperiti... nu au martor dar au trecut motivul ("a fost inregistrat pe caseta video cu aparatul seria x, caseta nr y").... as putea contesta ca nu e corect numele, dupa care ei au inca vreo 3 luni sa faca un PV nou pe care sa mi-l trimita mie.. din pacate, sotia nu vrea sa conteste
![]() @rtulea, le trebuie dovada video, ca ea n-a semnat nici un PV si nici nu au nici un martor ca ea a condus fara permis... si e evident ca nu au dovada video, nu au cum sa aiba. @lexy, de fapt legea e buna, dar fiindca suntem in RO, se aplica prost. Daca treci pe rosu, primesti puncte de penalizare (care in RO nu se dau...) si la cateva treceri pe rosu iti pierzi carnetul. E mai bine asa, ca eu unu' am patit-o cu un politist care m-a amendat fiindca i s-a parut lui ca am trecut pe rosu (pe bune, nu era rosu, a fost cam abuziva treaba, da' n-aveam nici un martor... si am zis ca mai bine platesc 500k in 48h decat vreo 3mil. sau cat era, daca pierd procesul - ca nici nu mi-a dat amenda minima, nesimtitul, din cauza ca m-am certat cu el) This post has been edited by vv: 22 Sep 2005, 09:44 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
pai daca faci contestatie, se duce in tribunal, si ai 90% sanse sa pierzi, sau nu platesti amenda si iti mai vine o somatie peste o luna jumate sau 2 sa platesti cat scrie pe PV. iti explic daca nu ai inteles.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 01:39 |