Masina blestemata, nu sta la relanti
![]() ![]() ![]() |
Masina blestemata, nu sta la relanti
gybbam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce ulei era înainte în mașină și ce ulei e acum? Asta înainte de a da vina pe mașină...
------------------- L.E.: Castrol făcut apă? ![]() Înainte de a trage concluzia că mașina e blestemată, ar trebui revizuit modul de întreținere al acesteia... Zic și eu... Că dacă nu știm ce băgăm în ea, mergem pe încredere față de mecanici, etc, rezultatele sunt... blestemate... This post has been edited by C a t a l i n: 11 Jan 2010, 15:54 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
basileros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 July 08 ![]() |
calm prietene....calm...nu dispera....nu ai spus dac mecanicul tau constatand ca intra benzina in ulei ti-a schimbat membrana la pompa de benzina[ai grija ca poti cala motorul sau mai rau lua foc
![]() |
--------------------
dacia
nova gt
1999
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Scoate-i furtunul de racord intre capacul de la culbutori (epurator), si carburator, ca baga vapori de apa in carburator, si produce jivraj. Adica ingheata carburatorul, chiar daca ai pata calda.La cat e de umeda atmosfera afara, e de asteptat. Carburatorul ti l-a schimbat, ca poate era mai bun al tau, si nu l-a dus capul sa schimbe pompa de benzina, sau doar membranele, si maine uleiul va fi iar apa.Nici tu n-ai stiut ce sa-i ceri, si a facut ce-a vrut cu tine. Motorul n-are nimic daca sunt doi mai slabuti, nu e de la ei. Scaderea compresiei la doi cilindrii, doar micsoreaza putin din performante (demaraj, consum), si atunci cand va ancrasa bujiile de va deveni sacaitor, te pregatesti de cel putin segmentare.
Dar , daca mergi la mecanici, de ce ne mai intrebi pe noi?Mai poti repara ceva? Da. Tot ce-a facut ala, in afara de banii cheltuiti. Ieri am luat masina unui meserias declarat in zona lui, sa-i fac ceva ce nu era de el. N-avea frana (era sa intru intr-un Opel), mergea in trei si patina ambreiajul. P-acolo sustine ca e incantat de cum merge masina. La unul d-esta te-oi fi dus si tu. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
gybbam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
pompa de benzina e noua, carburatorul cica e mai bun ca al meu si e curatat si din zisele mecanicului nu ar trebui sa-mi faca prob, jigleorul de relanti suflat, rassuflat curatat cu o sarmulita, degeaba. dak maresc relantiul din surubu ala de benzina, merge cam 20-30 de km si iar face fig. aprinderea e buna, bobina masurata, fisele aproape noi din alea siliconate, capac delco nou, delcoul avea un joc da i-a schimbat mecanicu axul ala care vine sub el(care are dinti si pe ext si pe int), furtunul ala care iese din motor si se leaga la carb e dat intr-o parte sub masina, pata calda o aveam drept distantier ca am pus carb de 1.4 da mi-o pus un furtun si la pus la carburator.
in mers nu-mi face figuri, trage bine nu scoate fum(adik nu mult) cum pot sa reglez plutitorul sa am mai multa benzina in carburator? Multumesc anticipat pt sugesti si poate o sa o rezolv eu. This post has been edited by gybbam: 14 Jan 2010, 09:41 |
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:40 |