probleme relanti, putin ajutor va rog
![]() ![]() ![]() |
probleme relanti, putin ajutor va rog
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 1 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|||
cristi 57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(avatar @ 23 Jan 2010, 18:57) ...relantiul imi sta la 1200 si e cam turata,nush ce sa mai fac am incercat toate solutiile... Aer fal as zice, uita-te la dopurile ce astupa stuturile din spate de la corpul clapetei de acceleratie, daca nu-i de acolo obtureaza stutul de la galerie care duce la servo. Vezi ce se intampla si raspunde! |
--------------------
nova gti
dnepr m11, yamaha xv-535
2ooo
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
mai gasesti aceasta problema pe forum, depinde cum te descurci cu cautatul, ideea e ca trage aer fals, cel mai frecvent loc e undeva sub corpul clapeta unde, daca n-ai canistra de carbon ca si mine, racordul e astupat cu un fel de dop care cade, astupale cu un furtun cu surub in capat si cu coliere
LE: am scris in acelasi timp cu cristi 57 This post has been edited by danciusergiu84: 23 Jan 2010, 20:14 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]()
|
habar nu am unde gasesc acele dopuri o poza sau ceva indicatii mai la subiect ca nu am nici un habar unde le gasesc .multumesc
|
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|
cristi 57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(avatar @ 23 Jan 2010, 21:09) habar nu am unde gasesc... Daca te uitai le vedeai. Sub carcasa filtrului de aer inspre masina la baza corpului clapeta. Apoi daca stai in casa nu rezolvi problema. Poate fii crapat/fisurat furtunul ce duce din galeria de admisie catre servo. Obtureaza-l, vezi ce se intampla! Noi spunem ce trebe sa faci, tu faci ce crezi. |
--------------------
nova gti
dnepr m11, yamaha xv-535
2ooo
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/dacia-injectie-t9010.html
in acest topic trebuie sa gasesti raspuns la orice intrebare legat de injectia bosh mono-punct, sunt si poze explicative eu am cautat dar imi ia prea mult timp sa gasesc exact poza... This post has been edited by danciusergiu84: 25 Jan 2010, 11:43 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]()
|
am rezolvat pb baieti ,multumesc de ajutor.era crapat furtunul de la pompa de servo.bafta in continuare.
|
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:01 |