probleme mers in gol, cine ma ajuta :(*
![]() ![]() ![]() |
probleme mers in gol, cine ma ajuta :(*
laurentiu.bruma |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- SV 08 GFW
|
|||
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
In primul rand pune-i carton in fata carburatorului, pe frigurile astea apare jivrajul. Dupa ce ai mers juma de ora cu masina tot nu mai tine relantiul?
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
filtru de aer dat pe iarna si rabdare, pana nu se incalzeste cat de cat e normal sa mearga mai greu, o mai tii din soc, acceleratie
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Si in fata carburatorului, ca elicea tot in el bate, si nu e chiar cald. Umezeala sporita din atmosfera si condensul scos pe epurator, face ghiata in difuzor. Da la o parte furtunul de la epurator si vezi de mai face.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
pai pe frigurile astea e normal sa dureze pana sta singura la relantiu fara probleme.
eu o tin din acceleratie pana trece apa de 60 de grade, ca daca iau piciorul de pe acceeratie, merge crek la 600 de rotatii . merge rotund dar o simti ca e gatuita. eu mi-am facut acceleratie de mana si nu mai am probleme. |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
laurentiu.bruma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 09 ![]() |
o tin pana ajunge la temperatula pe la vreo 60 grade 70 si merg cu ea dar cand o scot din viteza moare motoru
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- SV 08 GFW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:06 |