probleme grave zolenza 1.9 diesel
![]() ![]() ![]() |
probleme grave zolenza 1.9 diesel
petre.radu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005;confort
- DB O7 SWP
|
|||
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
sa nu fie motorina inghetata multe masini pe diesel au inghetat zilele astea asa ca nu da vina pe calculator nu esti numai u in situatia asta
25 Jan 2010, 19:57: mergea cat mergea motorul la rece 3-5min dupa care se oprea din cauza motorinei si a filtrului de combustibil inghetat This post has been edited by curentat: 25 Jan 2010, 19:57 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asta pare o legatura (electrica) slaba pe undeva , daca zici ca ai ramas fara bord , si sigurantele sint bune , eu zic sa verifici cablurile la alternator , si legatura de masa intre caroserie si motor , banuiesc ca , cablul de minus de la baterie vine pe motor
nu cunosc in amanunt traseul cablurilor This post has been edited by bygy007: 25 Jan 2010, 22:46 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
sigur sigur cablul de masa e rupt.
vezi ca am intalnit 2 casuri la mai multe solenze diesel. 1. cablul de masa de la baterie este legat direct la motor iar de la motor la caroserie este alt cablu care da masa la toata masina 2 cablul de masa de la baterie este legat la caroserie deci da masa la toata masina si alt cablu care este legat de la caroserie la motor da masa doar la motor. In functie de cum ai tu la masina unul din cele 2 cabluri e rupt chiar din papuc. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
petre.radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 November 09 ![]() |
Da aveti dreptate, problema mea a fost firul de masa de la cutia de vinteze la caroserie.
In orice caz un defect care mi-a dat bataie de cap si care imi daduse fiorul unui nou calculator. Pentru moment am crezut ca s-a rezolvat si problema de la popa de injectie dar nu a fost sa fie. Va multumesc mi-ati fost de mare ajutor!!!!!! |
--------------------
dacia
solenza
2005;confort
- DB O7 SWP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:58 |