Hello, Geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
Hello, Geamuri electrice
Mathias |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1,4
2003 Hatchback
|
|||
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
si la mine fac la fel.cel mai mult face cel din dreapta.daca ne poate ajuta cineva cu o solutie.va multumesc
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Zgomotul urat pe care il fac e din cauza ca motorasele sunt uzate. A intrat apa in ele si s-au imbolnavit de deces. La mine cel din stanga nu mai vrea deloc pe ger. Cel original din dreapta era distrus complet de rugina (probabil fostul proprietar nu prea a deschis geamul din dreapta), blocat, parca statuse in mina de sare. Cel din stanga merge vara. Nici nu mai are periile bune pt ca le-a mancat condensul.... Cred ca fug de pe cheder pt ca in momentul cand le inchizi motorul le forteaza sa acopere spatiile goale. Adica daca s-a proptit in coltul din stanga, motorul il impinge sa intre si in dreapta....
This post has been edited by augustin87r: 25 Jan 2010, 14:20 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
daca trage geamu intr'o parte ori reglezi geamu din cele doua suruburi cu care este prins pe sania culisanta, ori cablurile care ridica si coboara sania culisanta sunt moi.
a facut la fel si la mine....dar am desfacut si am intins cablurile mai tare si acuma sunt perfecte. dar....eu am macara modificata pe solenza...asa ca la ce-a originala ...nustiu cum se pot intinde cablurile. ceva shmecherie tot este.....nu e mare lucru This post has been edited by nenestean: 25 Jan 2010, 15:32 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Am editat eu poza ca sa va arat unde sunt intinzatoarele. Cel mai simplu de la cele marcate cu rosu. Daca acestea nu sunt de ajuns se mai pot intinde capetele sufelor aflate sub placuta, dar asta cere ceva pricepere si modificari.
Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 42.17k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
cristidincluj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
salut! o intrebare pentru CIPTUNING daca se poate, dar sa-mi raspunzi te rog dupa ce citesti post-ul meu impreuna cu raspunsurile colegilor la http://www.daciaclub.ro/macara-geam-electric-t170818.html
cum anume se actioneaza intinzatoarele ? te intreb pentru ca macaraua pusa acum are un zgomot mai puternic decat partea dreapta, pe romaneste nu e asa silentioasa. am uns sina pe care se deplaseaza geamul, am pus spray cu vaselina pe rola cu cablul dar parca tot se aude mai tare decat dreapta. nemontata nu face zgomot eu initial crezand ca e motorul de fina dar motorul e silentios. pusa pe usa se transmit toate vibratiile pentru ca asta e DACIA goala prin toate incaperile, nu e capitonata. merci mult!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Din cauza ca macaraua nu este de origine este mai greu cu sfaturile. Chiar daca principiul este acelasi, pot fi diferente constructive intre cele doua. Sa fie zgomotul o consecinta a motorului mai puternic? A venit bine la gauri? Pune-i niste saibe de cauciuc sa-i mai ia din vibratii. Pentru intinzatoarele macaralei de origine ti-am facut urmatoarea schema.
Ce am reprezentat in schema, se afla in poza de la postul meu anterior indicat cu sageti rosii. Ideea este urmatoarea: piesa albastra este intinzatorul ce are pe el niste santuri rosii. In poza este infipt in primul sant, ceea ce inseamna ca este intins la maxim. Daca il muti in santul din stanga, cu atat sufa va fi mai slaba. Sufa se simte si la mana daca este slaba, adica nu trebuie sa fie nici "tambal" dar nici sa se onduleze. Daca zici ca data jos merge frumos, pune-i intai saibele de cauciuc, poate sufele sunt ok. Acopera si motorasele contra apei, daca tot ai umblat. EDIT nu merge poza, dar procedeul este descris This post has been edited by CIPTUNING: 27 Jan 2010, 18:35 Attached thumbnail(s) macara.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 196 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
cristidincluj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
salut! merci mult de raspuns. luata jos merge frumos motorasul nu face zgomot. mecanicul zicea ca atunci cand e in sarcina se aude parca la scripetele de sus ceva pe santuletul acela. a uns pe acolo dar nah tot nu e asa silentioasa ca si cea din dreapta.
ce sa zic poate dupa ce mai vine caldura o sa ma uit si la intinzatoare, desii mecanicul nu mi-a zis nimic de ele. poate ca isi va da drumul fiind noua cine stie...... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
eu nu ma risc pe gerul asta sa-l deschid pana nu e cald in masina....mai ales ca cel de la sofer nu merge ....din cauza ghetii....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi-ai adus aminte.... si eu am schimbat o macara - tot cu una de origine. Dupa schimb, facea un CLANK exact cand apasam pe buton. M-am prins ca era de la invelitoarea cablului - care lovea brusc in ceva cand intra in tensiune.
Culmea e ca am lasat-o in pace.... vreo juma' de an, iar acum e liniste, merge perfect.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:38 |