Semnalizatoare aripa SLZ pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Semnalizatoare aripa SLZ pe DSN
MMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la intalnire am si facut un astfel de transplant de pe solenza proaspata a lui dani pe masina mea, da nu m-a lasat sa le pastrez.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE la intalnire am si facut un astfel de transplant de pe solenza proaspata a lui dani pe masina mea, da nu m-a lasat sa le pastrez. ![]() MA tu te apucase-i sa-i demontezi masina ca sa vezi ce se potriveste ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am fost azi la vreo 20 de magazine de piese, nimik
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
in pana mea pana inkrk pagina netul asta uiti si ce ai de scris sa inebunesc norok k iti arata aici asa
Am vazut o gramada de dsn uri cu semnalizatoare de solenza pana acu parerea mea k arata bine cu ele poate ciordesc si eu unele dak nu gasesc de cumparat ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Io mi-am pus semnalizatoare de SLZ acum o sapt.Le-am gasit la un showroom la cel mai mare dealer de DaciaRenault di oras.Aveau si
piese de schimb pt SLZ acolo.Au costat 25 000 bucata.Arata marfa cu ele |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Am vazut o gramada de dsn uri cu semnalizatoare de solenza pana acu parerea mea k arata bine cu ele poate ciordesc si eu unele dak nu gasesc de cumparat ![]() Vezi sa nu te impiedici de alea de la masina mea, ca si asa ai zis ca o vezi mereu pe N. Constantinescu .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos, DSN Europa aia rosie, cu tuning exterior (pleoape, praguri, spoilere), cu nr. de Timisoara, e a ta ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Am vazut o gramada de dsn uri cu semnalizatoare de solenza pana acu parerea mea k arata bine cu ele poate ciordesc si eu unele dak nu gasesc de cumparat Vezi sa le ciordesti cu tot cu becurile portocalii ca altfel se vad naspa! Becurile sunt 30k in targ! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Becurile costa 10.000 LEI iar semnalizatoarele costa 80 Klei perechea.. mi-am pus eu cum cateva sapt. in urma.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MMihai |
![]()
|
Liviu, pretul variaza de la magazin la magazin, eu am gasit cu 80 k bucata si cu 75 k , oricum dif nu e mare ... insa becuri nu am gasit ... o sa mai caut :?
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Auziti dar am si eu o intrebare. am vazut ca lampile astea nu mai au garnitura de cauciuc pe ele. Oare nu iese apa pe langa ele?
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai foloseste cauciucul de la alea vechi!
|
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ai incercat tu?
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu am facut asa, adica am pus semnaliz. de slz si am folosit cauciucurile de la semnaliz. originale dsn .. merg perfect ...
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Mai simplu se gasesc in targ semnalizatoare albe pentru DSN
Am cumparat eu duminica 65000 lei/buc si au si becuri |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
are in vitan semnale de golf 300k au aceias culure cu a semnalelor de la faruri se vede mult mai misto decat albu ala mat care nu se asorteza cu nimic dupa masina (apropo trebuie pilita un pic gaura aia ca sa intre dar e simplu),parerea mea
![]() |
-------------------- B 32 BUG
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B 32 BUG @ 29 Dec 2004, 22:49) are in vitan semnale de golf 300k au aceias culure cu a semnalelor de la faruri se vede mult mai misto decat albu ala mat care nu se asorteza cu nimic dupa masina (apropo trebuie pilita un pic gaura aia ca sa intre dar e simplu),parerea mea ![]() Nu pili tabla, mai bine pilesti plasticul, nu-ti forta norocul cu rugina. Si in al doilea rand, mesajul la care ai rapsuns mai avea cateva zile si facea anul |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca exista in targ la Vitan semnalizatoare albe EXACT modelul de supernova la 80k lei cu tot cu bec. Asa ca nu va mai complicati cu toate prostiile de Slz sau de Golf (si pilituri in caroserie).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
in autovit gasesti si de golf la 100 k lei parca...
eu am semnalizatoare laterale de slz si se-nbina perfect, singurul lucru pe care tre sa-l faci e sa scobesti unpic ca sa intre becul. eu nu am mai pus cauciucul ala original si arata mai marfa fara el parca.. |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
andule daca a trecut anu' de ce mai vizitezi topingu asta ,inseamna ca ar trebui sters nu? lucasurile de golf le am de un an jumate si nu a ruginit asa ca....!
![]() Attached thumbnail(s) poze_bug_020.jpg ( Size: 591.06k ) Number of downloads: 680 |
-------------------- B 32 BUG
|
|
LIVIU KGB01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 February 05 ![]() |
eu mi-am pus de supernova da albe cu tot cu becuri si au costat 80.000lei bucata si stau super bine mai ales ca DSN-ul meu e alb.Da merg si de Passat din alea transparente si stau tare de tot
|
--------------------
dacia
super nova comfort
- TL-01-KGB
|
|
badescuflorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu,
-----semnalizatoarele albe de pe aripa pentru DSN costa 80.000 buc la orice magazin de piese din vitan (vin gata pentru montat cu bec si rama de cauciuc) ----semnalizatoare gen passat am vazut cu 500.000 |
--------------------
Dacia
SRN
- AG-21-FLR ---FLR---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:36 |