Deschidere portbagaj, BLOCATA!
![]() ![]() ![]() |
Deschidere portbagaj, BLOCATA!
GrOzOy |
![]()
|
||
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|||
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
deci : ce am patit eu si ce rezolvare am avut.
intri prin masina rabatezi bancheta , si desfaci cu un imbus sistemul de jos ( U cum ai zici u ) dupa care vezi ca o sa se ridica haionul cu tot cu ala in sus . apoi vezi ca in haion este o tija care ati actioneaza incuietoarea sa dea drumu la U sau sal prinda pe U ( am indoito putin mai tare si de atunci nu a mai iesit .... tre sa te uiti daca nu cumva tia iesit ala de acolo . am patito de cateva ori ... sper ca ai inteles ceva This post has been edited by sonnic53: 30 Jan 2010, 11:34 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
NU trebuie neparat sa desfaci prinderea de pe caroserie (U-ul de care vorbiti), partea de pe haion, cea de plastic, are un fel de clapa pe mijloc, spre interiorul portbagalui, tre sa tragi de aia putin in jos si se deschide... L-a mine cand am montat deschiderea electrica nu am strans bine surubele pe acolo si s-a desfacut tija care actioneaza "piedica", am dat bancheta si am tras de aia... E valabil doar la cele cu incuietoare tip "Solenza", adica nu cele cu mufa mare si pinii aia... (la aia nu stiu exact cum e)
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
La mine e doar acel U atat .. am tras de tija aia pana am inebunit-o , nu se deschide deloc
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
da e si asta . insa face cum se pricepe el mai bine ... ambele idei as ok . spor la treaba
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Am reusit sa il deschid pe dinauntru si am rezolvat problema ! Nu era fixata parghia accea de jos care care controla cuiul acela U ... Cand il inchideam la loc se bloca iar ( sarea acea parghie ) iar acum am fixat-o eu cum trebuie si nu mai am probleme !! MS baieti
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:50 |