BCRLeasing
![]() ![]() ![]() |
BCRLeasing
daciaclub-Balcanic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4 MPI
- B-39-NRZ
|
|||
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, se poate. Eu asa am luat-o. (pe 5 ani cu 10% dobanda).
Dar vezi sa nu te bagi la leasing ci la credit. Succes! |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Da, se poate. Eu asa am luat-o. (pe 5 ani cu 10% dobanda).
Dar vezi sa nu te bagi la leasing ci la credit. Succes! De ce e nasol la leasing ? Pentru persoane fizice, vreau sa spun.... Stiu ca e nasol ca nu esti tu proprietarul ci firma de leasing, iti retine un rand de chei si asigurarea- originalul. In rest... nu vad alte impedimente. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
la leasing dobanda era mai mare (12%).
|
--------------------
renault
2006
|
|
daciaclub-Balcanic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 July 03 From: Iasi ![]() |
Multumesc pentru informatii.... cat ai dat avans si cat te ajunge rata/luna...
Creditul se poate lua si pentru persoane juridice? |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4 MPI
- B-39-NRZ
|
|
bogdanescu |
![]()
|
avans - 2200 €
rata ~ 73 € (pe 5 ani) poti sa rambursezi anticipat oricat si de oricate ori vrei (fara penalizari sau alte chestii). nu stiu daca se poate la persoane juridice. |
--------------------
renault
2006
|
|
bogdanescu |
![]()
|
€ inseamna Euro
|
--------------------
renault
2006
|
|
razvanaxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Sau avans 2100 E si 155E lunar (pe 2 ani), asta prin Tiriac. Nici io nu stiu daca se poate cu credit pe firma dar pe firma renteaza un leasing ca iti scoti TVA-ul.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:36 |