[VAND] Dacia SuperNova Clima
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Dacia SuperNova Clima
FABIAn |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 30 September 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|||
FABIAn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 30 September 09 From: Oradea ![]() |
Indrazniti, valabil !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
Sa va ajut atunci: 1900 euro usor negociabil !!
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
anunt valabil !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
...si valabil !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Masina asta a avut cumva nr. de inmatriculare cu "SAW" ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
e hai, sa nu spui ca e dauna aia totala a ta....
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Domnilor......de ce nu cititi toata descrierea:
Masina este a tatalui meu, care este al 2-lea proprietar, de la 27.000km si din 2006. Destul de clar? On-topic:spor la vanzare! Bafta! This post has been edited by puiu82: 11 Feb 2010, 19:57 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
FABIAn |
![]()
|
Multumesc pt interventie, puiu82.
Masina nu a fost dauna totala si nici "SAW" vreodata. Despre planetara nu stiu sa detaliez, puteti suna la nr tel din profil pt detalii. Caseta de directie si axul volan au fost schimbate datorita jocurilor capatate de la uzura, din ce-am aflat ulterior - nimic deosebit pt SRN, se pare ca multe au patit la fel. Exista carte de service completata la zi la service Dacia si facturile aferente, pt cei mai putin increzatori. Pretul este usor negociabil ! Masina nu are vicii ascunse ! 12 Feb 2010, 21:49: valabil ! 12 Feb 2010, 22:11: valabil ! This post has been edited by FABIAn: 12 Feb 2010, 22:11 |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
heaton |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 14 December 08 ![]() |
ofer 45 de milioane
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16V
2007 Dacia Berlina '99 1.4 GPL
Ford Mondeo mk1 '93 1.8 16V - 115 ponei biciuti destul de des!!! Ai senzatie majora, chiar si cu 40 la ora!! |
|
FABIAn |
![]()
|
Nu stiu daca oferta ta este serioasa, ma gandesc totusi ca nu, nu ne aflam in postura sa ne batem joc de munca si banii nostri, asadar multam de propunere, dar NU, multumesc.
Pretul este 1800 euro usor negociabil, masina fara vicii ascunse si carte service la zi la Dacia ! Oferim si rugam seriozitate ! This post has been edited by FABIAn: 13 Feb 2010, 21:14 |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu am schimbat axul volan.si asta pe la vreo 50-51k km.masina o am de 5 ani si merge perfect.deci uzura axului este o problema ca oricare alta.
masina nu avea cum sa aibe alt numar de inmatriculare pt ca are in stanga tricolorul.eu stiu ca emblema uniunii e bagata de mult.deci... si app.nu lua in seama "ofertele" astea "TENTANTE" bafta la vanzare |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
asa este...eu am schimbat axul la 48000
pretul este unul corect zic eu.....mai ales ca tot ce ai schimbat costa destul de multisor....nici nu se pune problema sa o vinzi sub 1500 euro...succes |
--------------------
-
-
-
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
tine de pret ca e o masina buna.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
FABIAn |
![]()
|
Va multumim pt pareri, incurajari si urarile de bine !
Speram sa gasim un cumparator serios care sa aprecieze o masina corecta. Ne-am decis la un pret minim sub care nu vom vinde masina, deja suntem foarte aproape de el...asa cum spuneam, am tratat corect masina si nu avem motiv sa vrem sa scapam de ea cu orice pret. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
Anunt valabil !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
sus cu anuntul !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
1800 euro usor negociabil, cautam un cumparator serios !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
samir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 13 January 10 ![]() |
trimite si mie un pm cu ultimul pret al masinii
|
--------------------
reno
1.4
2008
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
iti dau pe ea daca te intereseaza supernova mea avariata...care faci ce doresti cu ea...eu nu am timp + diferenta...add bady_mm91 si vorbim de diferenta
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
FABIAn |
![]()
|
Scriam parca mai sus ceva de cumparatori seriosi...
... Inca ii asteptam. Exista nr telefon si cine este interesat va dori sa vada masina. Cine doar scrie mesaje...nu poate convinge ca are intentii serioase. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
da..stii poate ca daca am sta de vorba sa vad si eu de unde esti...sa-ti dau si eu detalii poate ar iesi ceva...in fine...cum crezi tu
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
FABIAn |
![]()
|
Masina este a tatalui meu, se afla in Arges.
Eu is departe de Arges, nu te pot ajuta cu o intalnire... Nu doreste schimburi, ci doar cash. Pt alte detalii folositi cu incredere nr telefon din primul mesaj, multam fain. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
1800 euro usor negociabil...in acesti bani intra si bonusurile descrise mai sus.
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
valabil !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
oferta valabila !
|
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
Cu toate bonusurile de mai sus, pretul este acum 1750 euro !!!
![]() |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
Boomerang |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 January 10 ![]() |
sal. pe mine m-ar interesa caut o supernova cu aer problema este ca nu dispun finaciar de atatia bani am undeva pe la 60 de milioane eu sunt din bucuresti daca ti se pare ok oferta mea. nu dispun finaciar de mai mult sunt student .
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001 clima
|
|
FABIAn |
![]()
|
Ti-am trimis mesaj privat.
Te rog ia legatura telefonic cu proprietarul - tatal meu. Multam fain. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:47 |