Suporti numere de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Suporti numere de inmatriculare
juann |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|||
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' e, ca este o imbunatatire pentru Logan...
Da' fara suporti ai incercat sa prinzi numerele? Stau perfect si nici nu le mai pierzi... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
juann |
![]()
|
Fara suporti nu am incercat cu toate ca am mai vazut la unele taxiuri de prin oras un holzsurubur bagat prin numarul de inmatriculare... suportul de numar.....
Totusi e greu sa pierzi placuta de inmatriculare daca suportii de numar sunt bine fixati. Mie personal nu mi s-a intimplat niciodata asa ceva. |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Si mai simplu: banda de izolat neagra
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Si mai simplu: acetona.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
chitrosilor si mai simplu alt set de suporti negru 8lei si gata...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
juann |
![]() ![]()
|
Confirm.... cea mai ieftina metoda de sters este un tampon de vata imbibat cu acetona; se sterge mai repede decit cu polish. Singurul inconvenient la acetona e ca ataca un pic plasticul dar da rezultate rapide.
This post has been edited by juann: 7 Feb 2010, 13:53 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonykel @ 7 Feb 2010, 11:18) Ca bine zici... Eu, dupa ce mi-a spart suportul pe spate unu' fara frâne/cauciucuri si dupa ce am constatat ca si cel de pe fata era crapat, am mers fuguta si mi-am cumparat suporti noi. Surpriza a fost cind am incercat sa-i montez, sa vad ca trebuiesc date alte gauri in spoilere caci cele vechi nu puteau fi folosite, asa ca am renuntat la suporti si am prins numerele direct cu holtzsuruburi.In felul asta sta si numarul de pe fata ca lumea dupa ce l-am curbat usor caci cu suport (care e destul de țeapăn) de la vibratii capetele acestuia se căscau spre in fata si se si desfiletau suruburile... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
andrey2003 |
![]() ![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Uitati numar lipit cu banda dublu adeziva de un an si ceva..
Nu zdrangane, nu trebuiesc date gauri si parerea mea este ca arata si bine.. ![]() Attached thumbnail(s) IMG_8700_resize.JPG ( Size: 357.73k ) Number of downloads: 1614 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Arata bine dar risti sa pierzi numarul , mai ales acum cu zapada , se topeste zapada si intra intre nr. si bara iar peste noapte ingheata si se poate deslipi nr.
|
--------------------
-
-
-
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Crede-ma ca nu se dezlipesc deloc usor..
![]() Mi-a lovit un vecin bara din fata si a necesitat revopsire acum vreo 8 luni si m-am chinuit o gramada de timp sa-l dezpliesc cu cutit, surubelnita, etc.. pana la urma l-am desfacut dar s-a indoit deoarece m-am cam grabit.. Mai am un prieten care are nr lipit de vreo 2 ani cu acelasi model de scotch ca si mine si nu are absolut nicio problema sta lipit bine, alt baiat s-a chinuit sa-l dezlipeasca de pe portbagaj mult timp.. Sincer, si mie mi-a fost putin teama la inceput, dar cand am fost nevoit sa-l dezlipesc am vazut ca sta foarte, foarte bine lipit si n-am nicio emotie.. ![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
in principiu pentru accesul facil la placutele de inmatriculare se folosesc ansamble demontabile ca asa ii poti trage 2 pop-nituri si ai rezolvat problema. oricum te-ai invartit de numarul ala de la skoda. vezi ca in semnatura lipseste a de la Dacia
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
andrey2003 |
![]()
|
Gata, am corectat cu dacia.
Ce vrei sa spui prin ''oricum te-ai invartit de numarul ala la skoda"? |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
initial nu era voie la numerele alea, adica te duceai sa iti iei numar si iti spunea tantia ai din start ca nu se dau cu O I sa nu se confunde cu 0 1 si apoi orice combinatie cereau cu W nu era disponibila, toate masinile ministerelor incep cu W si din cate stiu au fost oprite, probabil cand au rezolvat tot parcul lor au dat drumu si la publicul larg, parca si design inainte de CUP a avut ceva cu W. ce spun eu cu W se intampla pana la nr B23---
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
juann |
![]()
|
Tot asa e si la mine @BeciAcustic numai ca eu am sters rama ca era vopsita gri pe margini. Nu am folositi suportii de pe forumu ca nu se potriveau gaurile si nu am mai gaurit bara spate.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
La mine au venit suportii fix pe gaura care era deja, nu am gaurit nimic si s-au fixat perfect.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
juann |
![]()
|
Numai pe fata sa potrivit iar pe spate am lasat vechea rama si am pus numai bagheta.
This post has been edited by juann: 10 Feb 2010, 23:36 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
adryanys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
andrey 2003 ce fel de banda adeziva ,sunt si astea de mai multe calitati unele nu adera foarte bine pe suprafete ,mai ales daca este si un mediu periodic umed!! de unde ai luat ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preferance
|
|
andrey2003 |
![]()
|
Am luat din Cora si din Praktiker. Este o banda dubluadeziva alba (are si un strat subtire de burete, are vreo 1-1,5mm grosime..) si 'pielita' aceea care se dezlipeste este rosie. Eu doar modelul acesta l-am folosit si tine foarte bine..
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' de suporti "DACIACLUB" n'ati auzit? Ai?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
adryanys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
multumesc frumos andrey 2003 !
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preferance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:15 |