ansamblu schimbator rupt
![]() ![]() ![]() |
ansamblu schimbator rupt
costinu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000
- ph09pnu
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Nu prea imi dau seama...dar acolo unde e acel surub, se desface si iti ramane sa schimbi partea de la surub spre cutie.Acolo parca e un reglaj ceva.
Ma documentez mai bine si iti zic, totusi, n-ai putea sa faci o poza mai clara? LE : Urmatoarea piesa, daca nu ma insel, nu e acea "cruce" unde vin si bucsele de la timonerie? Cred ca cele doua urechi care se prind de axul inversor s-au rupt ![]() This post has been edited by apollo: 7 Feb 2010, 18:20 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
costinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 September 07 ![]() |
acum deja e prea tarziu. o sa incerc maine dimineata
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000
- ph09pnu
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Inainte sa te duci sa intrebi de piesa, te rog sa mai pui o poza.
Si te rog sa-mi zici macar daca de la acel surub, spre maneta, mai e vreo articulatie?Inca o bucsa unde se imbina cu schimbatorul? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
e rupta acea piesa de articulatie la jumatate, in ea se prind cele 2 suruburi cu bucsele aferente, un surub prinde de tija de comanda a schimbatorului si celalalt de tija de comanda a cutiei, in poza se vede un singur surub ce prinde partea dinspre schimbator celalalt ai sa-l gasesti pe comanda cutiei binentele cu cea mai ramas din acea articulatie, suruburile stau la 90 de grade ca sa nu ai dubii
noua nu cred ca ai sa gasesti, asa mi-au zis la un magazin cu piese de origine, le-am aratat-o pe o poza dintr-un catalog piese dacia deci ramane la dezmambrari sa incerci cred ca doar de nova se potriveste ca la super nova e alta cutie si cred ca de la renaulturi mai vechi nu prea ai sa gasesti acest model, in ultima instanta poate o poti suda sau sa adaptezi alt model mai sanatos stiu cum trebuie sa fie deoarece joi am gresat ultima data acele bucse de am prins o raceala sau gripa (nu pot face diferenta) This post has been edited by danciusergiu84: 7 Feb 2010, 20:48 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
eu zic ca ai putea sa sudezi
desfaci de undeva de mai sus sau ai putea sa mergi undeva la un canal ceva si sa sudezi pe loc.. daca tot umbli, ai putea sa schimbi si bucsele de la timonerie.. sunt 1 leu bucata ![]() nu trebuie sa reglezi nimic.. am schimbat bucsele de 2 ori |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
apollo |
![]()
|
da, dar de care sudura?
din cate stiu nu prea o poti incarca unde vine bucsa...doar pe laterale o poti incarca. Adica ai sanse ca sa nu se mai potriveasca gaura pe gaura ca o sa fie incarcata unde intra tija de la maneta.Ai sa dai la pila o gramada dupa aia ![]() Cred ca merge foarte usor , confectionata una.N-ar fi ceva greu pentru cine cunoaste. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alex.p7m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 February 10 ![]() |
QUOTE(apollo @ 8 Feb 2010, 07:30) da, dar de care sudura? din cate stiu nu prea o poti incarca unde vine bucsa...doar pe laterale o poti incarca. Adica ai sanse ca sa nu se mai potriveasca gaura pe gaura ca o sa fie incarcata unde intra tija de la maneta.Ai sa dai la pila o gramada dupa aia ![]() Cred ca merge foarte usor , confectionata una.N-ar fi ceva greu pentru cine cunoaste. am eu ![]() This post has been edited by alex.p7m: 9 Feb 2010, 23:11 |
--------------------
DACIA
NOVA
1996
|
|
apollo |
![]()
|
Nu e pentru mine.
![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alex.p7m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 February 10 ![]() |
mi`am dat seama , am pus quote aiurea
10 Feb 2010, 15:50: am dat jos ansamblu schimbator azi dupa masina - tot ansamblu 70 lei This post has been edited by alex.p7m: 10 Feb 2010, 15:50 |
--------------------
DACIA
NOVA
1996
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
nou sau sh 70 ?
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE am dat jos ansamblu schimbator azi dupa masina - tot ansamblu 70 lei Tu ce zici e nou sau sh? ![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 25 Feb 2010, 00:16 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
SH
![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
piesenovash |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 387 Joined: 11 February 10 From: Bucuresti ![]() |
ansamblu de care vorbea mai pus alex.p7m e al meu daca mai aveti nevoie este inca valabil 70 lei tot ansamblu - detalii alex_p7m id sau nr de tel 0764.944.033
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:50 |