ac kilometraj, in mers cade la zero
![]() ![]() ![]() |
ac kilometraj, in mers cade la zero
e.so!id |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|||
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Cel mai probabil ai un contact imperfect la una din mufele bordului, nu mai stiu exact care-i mufa.Da ceasurile jos si da cu niste spray de contacte si vezi daca mai face.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si nu se aude si celebrul rontait?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
diag |
![]()
|
Membru simplu Group: Members Posts: 133 Joined: 22 November 09 ![]() |
De verificat cablaj electric,mufe,incepind de la senzor viteza vehicol pina la tabloul de bord(si circuitul sau) cum zice si ''Bejenaru Ionut''.Posibil nevoie de un meserias.
Cu tester se poate vizualiza acest semnal in care calculatoarele au lasat sau nu urme de nefunctionare. |
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Nu se aude nici un rontait.
Dar daca ziceti ca pe tester se poate observa, voi merge la un service autorizat. Va multumesc mult. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
X@by |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 8 June 08 From: Tg Mures ![]() |
Poate fi si motorasul pas cu pas. Cauze ar fi destule. Trebuie inspectat.
|
--------------------
DACIA
LOGAN/SOLENZA
2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI GOD IS MY CO-PILOT!
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
in majoritatea subiectelor de pe forum se trezeste cate unu sa zica ca problema este de la motorasul pas cu pas. poate si problemele legate de frana or fi tot de la motorasul pas cu pas nu Domnu X@by??????????
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
motorasul pas cu pas e inima masinii , ea pompeaza tot
![]() daca nu merge cu sprayul de contact atunci e captorul ala de viteza care iese din cutie, ori s-a rupt ceva in el ori are intreruperi de gandire ![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Nu cumva pui tu frana pe zapada/gheata si blochezi rotile si viteza ajunge la 0 km/h insa masina aluneca?
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
va simti si el cand masina luneca!
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa a facut si la mine. S-a schimbat sonda din cutie, insa e perfect posibil sa fie si un contact imperfect pe traseu, sunt vreo 2 mufe.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O singura data am patit si eu asta dar de atunci nu s-a mai manifestat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Si la mine turometrul o mai ia la vale da nu pana la zero, mai cade vreo 2-3 gradatii apoi isi revine.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Mi s-a intamplat si mie, cu kilometrajul, a scazut brusc, cu vreo 5-10 km/h si imediat si-a revenit. Prima data am zis ca mi se pare, cand s-a repetat (foarte rar), mi-am confirmat ca vad bine.
![]() This post has been edited by fost membru: 8 Feb 2010, 20:36 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
X@by |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 8 June 08 From: Tg Mures ![]() |
QUOTE(alinbum @ 8 Feb 2010, 16:26) in majoritatea subiectelor de pe forum se trezeste cate unu sa zica ca problema este de la motorasul pas cu pas. poate si problemele legate de frana or fi tot de la motorasul pas cu pas nu Domnu X@by?????????? Hai nu fi atat de cinic!!!! Eu vorbeam de motorasul pas cu pas din bord, nu la motor. Daca nu stii la ce ma refer ori taci ori intrebi. Numai tu ai gura aia ca sa ai si tu posturi. This post has been edited by X@by: 8 Feb 2010, 20:44 |
--------------------
DACIA
LOGAN/SOLENZA
2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI GOD IS MY CO-PILOT!
|
|
e.so!id |
![]()
|
Mergand cu masina, s-a mai intamplat o chestiune. Pe langa faptul ca acul ce indica viteza cade la zero, si pana nu isi revine, calc. de bord nu mai indica nici consumul instantaneu, mi s-a aprin si martorul de la catalizator (obd). Veneam spre iasi, si am zis ca neaparat trebuie sa ma opresc la service-ul din Valea Lupului. Au verificat cu tester clip, au verificat cablaje, si au observat ca "captorul de viteza" de pe cutie are contactele oxidate. Le-au curatat, si mi-au zis ca e posibil ca problema sa fie rezolvata. Daca totusi mai face, va fi nevoie de vreo 350 lei pentru un captor de viteza nou.
Ieri, problema s-a manifestat din nou (mai putin aprinderea martorului obd). Deci, cam ar trebui o piesa noua. Dar, curiozitatea mea e alta: ce lagatura are martorul obd cu captorul de viteza? |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Exact asa am patit si eu. Era de la contactul de la Cutia de viteze. Se rupsese un fir si face contact imperfect. E normal sa-ti nu mai dea consumul cum trebuie, ci mult crescut. Eu ajusesem la 99.99 L/100km
![]() Normal, daca el nu mai inregistreaza KM ci doar consum. Zice ca stai pe loc ![]() |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:50 |