accident minor, ?
![]() ![]() ![]() |
accident minor, ?
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
faceti rost de formulare pentru constatarea amiabila (le luati de la unul din asiguratorii la care aveti casco sau rca), completati formularele, le depuneti la asigurator si apoi el isi repara masina pe rca-ul tau si tu te descurci.
|
-------------------- |
|
bogdan_1984 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 February 10 From: Braila ![]() |
ai grija sa nu treaca "un an" pana te suna. formularele sa fie completate exact cum s-a intamplat, chiar puteti sa discutati micile detalii ca sa nu fie diferente. agentii abia asteapta o diferenta in formulare ca sa nu mai despagubeasca...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008 ABS+ Golanca blonda - Jaune tournesol
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
asa..pei nu mai trecem pe la politie? eu n-as vrea ca am auzit ca primesc eu amenda si 3-4 puncte..mai mult face decat reparatia.
Am rca. Mergem direct la asigurator, completam formularele, ii dau copie dupa asigurare? Apoi el si-o repara si eu ies din peisaj nu?.. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
as mai adauga ca vei plati cu 30% mai mult RCA-ul pe urmatorii 10 ani
|
-------------------- |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
pei cum? daca asigurarea pe 1 an la 1.6 e sa zicem 430 RON
30% inseamna 100 ron si ceva..timp de 10 ani sa dau 30% mereu cand fac????????????????????????? |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu as fi zis ca era bine sa-i fi luat si tu numarul lui, in caz ca nu te suna el il suni tu. Apoi, sfatul lui Klaus e sfant: ai facut poze la masini? ideal imediat dupa producerea accidentului. In fine, cum a zis cineva mai sus, teoretic mergeti la asigurator, luati formular de constatare amiabila, el isi repara masina pe RCA-ul tau, tu pe CASCO sau te descurci.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
da cum va luati voi permisele astea de conducere daca nu stiti ce se face in caz de accident?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
adevarul e ca nu totul e ca la carte. vroiam niste sfaturi ca sa nu ma arunc sa platesc cine stie ce amenda.
ps: i-am luat numarul multumesc pentru sfaturi |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cel mai rau scenariu care se poate intampla este ca el sa se duca singur la Politie sa declare accidentul si tie nu-ti zice nimic, caz in care poti da de belele mai mari. Ar trebui sa ai bine fixat in cap ca rezolvarea cat mai rapida e (si) interesul tau. In locul tau l-as suna imediat si m-as intalni cu omul la asigurator.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca la politie termenul maxim de prezentare e 24 de ore(sau 48?!), la asigurator exista vreun termen din asta?
Intreb asta, pt ca poate fi un caz in care ma inteleg cu omul sa mergem la asigurator a doua zi, si atunci a doua zi poate omul (sau eu)ma razgandesc si vreau la politie. Pai ce facem, ne ia la amandoi permisul ca n-am venit in 24 de ore? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:18 |