Mi se incalzesc sigurantele si se si topesc, sigurante
![]() ![]() ![]() |
Mi se incalzesc sigurantele si se si topesc, sigurante
szewasz |
![]()
|
||
![]() Eu merg cu Dacia iar tu pe jos! Group: Members Posts: 4 Joined: 6 May 09 From: Sighisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1997
- MS 78 EUU
|
|||
03hzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 June 09 ![]() |
La fel pateam si eu . mai ales cand foloseam vaza lunga. avand cate 4 becuri la ea in momentul folosirii "faza lunga" se incalzeau de se topeau. am adaugat niste relee suplimentare pentru faza scurta si lunga si problema a luat sfarsit. precizez ca schimbaseram si becurile ei de dacie . am pus ceva mai puternic. incearca cu niste relee suplimentare si verifica sa nu fie oxidati papucii de sub bord. cei cu + dupa contact.
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1989
- GL03HZP
|
|
alin12 |
![]()
|
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
este consumul prea mare, trebuie refacuta instalatia, adica toti consumatorii mari trecuti prin relee
|
--------------------
VW
Golf 3
1993 1.6 De ce simplu, daca se poate si complicat?
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Parerea mea este ca blocul de sigurante nu mai corespunde in sensul ca piciorusele nu fac contact.Daca ar fi prea incarcata siguranta ar trebui sa se topeasca fuzibilul.Cred ca ar trebui schimbat blocul de sigurante cu unul cu picioruse din cupru,intarite.Succes
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Pavel are dreptate, s-au slabit niturile. Oricum, ai contact imperfect.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
cudry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 14 August 09 From: tulcea ![]() |
ce sigurante folosesti pe suport plastic sau ceramic?
dacai plastic la suprasolicitare se incalzeste se topeste plasticu (nu si portelanu) si rezulta beleaua ca se ingusteaza si numai are contact bun schimba sigurantele cu suport ceramic cai nimica toata la bani curata bine clemele de prindere dacas oxidate si da si cu sprei apropiile sa tina siguranta strans si mai vb maxim pui una mai outernica dar nuti recomand |
--------------------
dacia
1310 cl
1999
- TL 52 leo
|
|
ciufulitul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 5 January 10 ![]() |
asa e schimba tabloul de sigurante
|
--------------------
dacia
1310
1999 berlina
- hd-07-tkn
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau daca ai rabdare si chef, si panoul nu este topit
Attached thumbnail(s) siguranta.JPG ( Size: 24.44k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Corect!Niturile pot fi inlocuite cu suruburi si piulite.Contactul electric e mult mai sigur si mai ferm.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
nu te complica...mergi la dezmembrari si ia un contact vechi dar bun.eu am luat cu 5 lei si nu s-a mai topit nimic de atunci
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
szewasz |
![]()
|
![]() Eu merg cu Dacia iar tu pe jos! Group: Members Posts: 4 Joined: 6 May 09 From: Sighisoara ![]() |
cred ca am sa schimb tabloul de sigurante, fie cu unul nou sau cu unul de la remat. am sa revin dupa ce am schimbat tabloul. mersi pentru ajutor
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1997
- MS 78 EUU
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
nu lua nou,sunt proaste si costa vreo 25-30 de lei.am pus nou,s-a topit,apoi am pus de la dezmembrari
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
szewasz |
![]()
|
Am schimbat panoul de sigurante si acum nu mai am probleme cu incalzirea sigurantelor.
![]() Am luat 2 panouri de sigurante de la remat cu 5 lei si am scapat destul de ieftin ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1997
- MS 78 EUU
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Da... nu are voie sa s eincalzeasca... ai patit cum pateam eu cu blocul original.. cel cu sigurante cilindrice cu contactele in capete... se slabisera niturile si faceau contact imperfect si se topeau... am pus bloc nou si totul ok...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:16 |